Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe ver kan de vaatwasmachine uit de gootsteen

? Een automatische vaatwasser is een modern gemak niemand wil leven zonder . Soms is het plaatsen van een vaatwasser in een oud - of een kleine - keuken kan een uitdaging zijn . Als je jezelf met de noodzaak om een ​​vaatwasser ver plaatsen van de gootsteen , kunt u opgelucht te weten dat het veilig kan worden gedaan . Gemak

voor de hand liggende plaats voor een vaatwasser is direct naast het aanrecht . Schalen en potten kunnen worden geschraapt en gespoeld , vervolgens geplaatst in de vaatwasser zonder dat je je voeten helemaal. Een andere logische locatie voor een vaatwasser is in de buurt van opslagplaatsen voor serviezen en potten . In grotere keukens , is een tweede ring soms geplaatst in een centrum eiland of bij voedsel prep gebieden .
Afstand

Kwaliteit fabrikanten van apparatuur te plaatsen weinig of geen beperking op hoe ver uit de buurt van een wastafel kunt u hun vaatwassers installeren. De unit zal standaard , flexibele aanvoerlijnen en een afvoerslang die ongeveer 6 meter lang zijn . Als u langere leidingen en slangen nodig hebt , kunt u ze meestal thuis centra . Je nodig hebt om te overwegen waar de lijnen zal moeten reizen naar de wastafel kast te krijgen . Ze kan nodig zijn om slang achter of onder andere kasten. Instructieboekje van uw toestel zal eventuele beperkingen met betrekking tot het apparaat de locatie en afstand opgeven .
Alternatieven

Als de ruimte is uw probleem met vaatwasser locatie , overweeg dan een kleinere eenheid . Kwaliteit , compacte , 18 - inch brede vaatwassers schone vaat net zo goed als hun full -sized 24 -inch neven. Dish lades - vaatwasser eenheden die uit te trekken in twee delen zoals laden - niet hoeft te worden geïnstalleerd op een top van de andere . Ze kunnen in twee afzonderlijke en geschikte omgeving worden geinstalleerd . U kunt ook de installatie van een enkele schotel lade als je ruimte en afwassen behoeften zijn minimaal.
Overwegingen

Je krijgt wat je betaalt voor als het gaat om vaatwassers , zodat kopen het beste wat je kunt veroorloven . Kwaliteit vaatwassers hebben roestvrijstalen voeringen en genoeg kracht om gedroogd ei en krokante lasagne noedels knock off potten en pannen in een run . Kies een vaatwasser dat een economische snelle wasbeurt voor borden en glazen , evenals een extra lange wash voor knapperige potten en pannen maakt . Als je een schotel lade , kunt u een lade laden met gerechten en de andere met potten en pannen , zodat ze kunnen worden uitgevoerd op verschillende instellingen .

Hoe maak je een keuken Vent

Iedereen die graag koken vanaf nul moet een effectieve keuken vent te trekken uit de rook of stoom gegenereerd vanuit een hete kachel . Vele keukens gebruikt om een ​​vent die opende met een pull-keten en had een hoog - aangedreven ventilator die warme lucht aangezogen en rook uit de keuken hebben . Deze ventilatoren zijn nog steeds beschikbaar en zijn zeer efficiënt bij snel bewegende lucht , in

Meer dan ooit