Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> keukens >> Content

Fontaine Vessel Kraan Specs

Schip zinkt , die bestaan ​​uit grote kommen rust op de top van werkbladen , zijn artistieke alternatieven voor de traditionele keuken en badkamer wastafels. Naast de verkoop van schip zinkt gemaakt van marmer , graniet , travertijn , onyx en zandsteen , de Fontaine kraan Co verkoopt kranen speciaal ontworpen voor gebruik met hun schip zinken collecties. Herziening van de specificaties van het schip kranen 'helpt je een wastafel /kraan combinatie geschikt is voor uw huis te creëren . Soorten

Fontaine heeft twee belangrijke vaartuig kraan types: de Riviera Swivel Vessel wastafel kraan en de Riviera schip zinken Filler kraan . Beide types kraan voorzien drupvrije , keramische schijf cartridges en omvatten drain assemblages en bevestigingsmateriaal. Echter, alleen de Riviera Swivel Vessel wastafel kraan heeft een draaibare kraan arm, die gebruikers in staat stelt om de arm van het centrum van de gootsteen te verplaatsen. Deze draaibare functie maakt het voor gebruikers gemakkelijker om op te leunen boven de gootsteen en hun gezicht te wassen .
Materialen

Fontaine Riviera Swivel Vessel Sink Kranen en Fontaine Riviera schip zinken Filler Kranen zijn beide beschikbaar in drie verschillende materialen : geborsteld brons, geborsteld nikkel en chroom . Terwijl spoelbak geborsteld brons Fontaine schip kranen zijn de duurste , het beste materiaal om te gebruiken met uw schip zinken hangt af van wat past bij uw bestaande interieur.
Maximum waterstroom

maximale waterstroom maatregelen een kraan hoeveel water een kraan kan uitzenden in een bepaalde periode. Hogere maximum waterstromen zijn gunstig bij het uitvoeren van water- intensieve taken , zoals het wassen van handen of spoelen gerechten. Alle Fontaine schip zinkt een maximale water stromen van 2,2 liter per minuut
Dimensions

Fontaine gebruikt drie dimensies die zijn schip kranen beschrijven : . Totale hoogte , dat is de verticale afstand tussen de bovenkant en onderkant van de kraan samenstel ; uitloop hoogte , dat de verticale afstand tussen uitloop van de kraan en de onderkant van de kraan samenstel ; en uitloop , dat de horizontale afstand tussen het uiteinde van de tuit kraan en de uitschenktuitsamenstel . Riviera Swivel Vessel Sink Kranen hebben bouwhoogtes van 13 centimeter , uitloop hoogten van 8 1/2 cm en uitloop bereikt van 8 1/2 cm . Riviera schip zinken Filler Kranen, in vergelijking, hebben bouwhoogtes van 12 centimeter , uitloop hoogten van 7 driekwart centimeter en uitloop bereikt van 6 een kwart inch. Op basis van deze dimensies , Riviera Swivel schip zinken kranen zorgen voor meer ruimte tussen hun tuiten en het schip zinkt waarmee ze worden gebruikt .
Maximale Deck Dikte

Maximum dek dikte verwijst naar de dikte van een aanrechtblad kan hebben om de juiste installatie van Fontaine vaartuig kraan vergemakkelijken . Alle Fontaine schip kranen zijn compatibel met maximale dek dikte van 2 1/4 inch.


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/kitchens/1002124302.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.