Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Building & Remodeling >> keukens >>

Hoe bouw gekleurd multiplex Keuken Werkbladen

gekleurd multiplex biedt een voordelig alternatief voor dure slager blok of betegelde werkbladen. Het kan van tevoren bereid zijn om de kleuring proces gemakkelijker te maken . U kunt hoge kwaliteit multiplex dat een korrel patroon dat vergelijkbaar is met duurdere hardhout heeft te kopen; nog , want het is dunner en lichter dan hardhout , is het makkelijker om mee te werken . Dit project duurt ongeveer 12 uur in beslag . Wat je nodig hebt
cirkelzaag
Rolmaat of Fine - gruis schuurblok
Wood vlek
Stain applicators of penselen
Helder polyurethaan
Accuschroevendraaier
Schroeven < br > Afwerking strip
Toon meer instructies
1

Meet de afmetingen van de bovenkant van je onderkast . Wilt u een overstek hebben , voeg het juiste aantal centimeters naar uw uiteindelijke metingen. Anders , voor een flush installatie, gewoon gebruik maken van de breedte en lengte van het gebied . Kopen van 2

Trim de multiplex te passen met een cirkelzaag . Teken de snijlijnen voor uw breedte en lengte . Voer de multiplex door de zaag langzaam , of je zal de randen splinteren .
3

Zand langs de snijranden met een fijne korrel schuren blok . Ze moeten volledig glad aanvoelen .
4

Zand het oppervlak van de multiplex . Uw beits heeft behoefte aan een beetje ruw - up oppervlak om goed te hechten.
5

Vlekken op de multiplex met de gewenste kleur van de beits . Gebruik een vlek applicator en breng een dun laagje aan de multiplex . Goed laten drogen gedurende ten minste vier uur .
6

Schuur de multiplex weer . Ga over het oppervlak licht . Als u gaat toevoegen van meer vlekken , moet u zand na iedere vacht .
7

Breng een blanke lak van polyurethaan over de multiplex . Dit zal het hout te beschermen . Bestrijk deze jas op en laat het drogen voor zes tot acht uur .
8

Center de multiplex over de onderkast . Het helpt om iemand zijn plaats te houden voor u , of als je alleen werkt , kunt u deze klem op zijn plaats .
9

Bevestig de multiplex aan de behuizing met een accuschroevendraaier en schroeven . Plaats schroeven omhoog door de onderkast aan de onderzijde van de multiplex . Gebruik schroeven die korter zijn dan de dikte van de multiplex te vermijden door te breken . Bijvoorbeeld, als de multiplex is 1 cm dik , gebruiken 3/4-inch schroeven .
10

Eindig de randen van het aanrecht met een afwerking strip. Dit is een flexibele metalen strip . Wikkel het rond de randen en schroef deze op zijn plaats door de voorgeboorde gaten .

Hoe maak je een Franke RVS spoelbak Install

Franke is een Zwitsers bedrijf dat gespecialiseerd is in de keuken en badkamer systemen , evenals food service en drinken systemen . Een volledig gelaste rvs spoelbak is een van de nietjes van het bedrijf sinds de late jaren 1930 . Franke rvs spoelbakken zijn er in veel verschillende soorten , met inbegrip van stijlen die kunnen worden gedropt in vanaf de bovenkant van het aanrecht of onder - gemo

Meer dan ooit