Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> keukens >> Content

Hoe te Glass Backsplash Install in Corners

Glazen tegels kan een keuken te transformeren . Aanbrengen van de tegels is niet bijzonder moeilijk . Nog kleiner mozaïek glazen tegels zijn eenvoudig te installeren , dankzij een peel -away papier facing . Maar een van de moeilijkste onderdelen van het installeren van een glazen tegel backsplash is passend de hoek . Je zou in de verleiding om de tegels te installeren helemaal in de hoek zonder het verlaten van een ruimte. Dit is niet juist , omdat de tegels moet een kleine hoeveelheid uitbreidingskamer . Wat je nodig hebt of Glass mozaïektegels
Level
Potlood Wit - latex gemodificeerde thinset mortel
vertanding : Houten blok
hamer
Water
Sponge
Grout
Grout zweven
Grout spons
Kalefateren
Toon meer instructies
1

Controleer de muren om ervoor te zorgen dat de gipsplaten is in goede staat. Bevestig de gipsplaten als nodig is voor de installatie van het glas backsplash tegels. Kopen van 2

Leg het glas mozaïek tegels op de vloer of aanrecht onder de backsplash . Verplaats de glazen tegels rond totdat je tevreden bent met de lay-out zijn . Markeer een lay-out lijn op de muur . Deze lay-out lijn zal het beginpunt voor de tegel installatie. De lay-out lijn is meestal in het midden van de backsplash boven de kachel of de gootsteen . Gebruik een waterpas en potlood de lijn te creëren .

Breng 3 wit - latex gemodificeerde thinset mortel op de muur naast de lay-out lijn met een lijmkam . Spreid de mortel in kleine hoeveelheden per keer , zodat het niet uitdroogt voordat je de tegel kunt installeren .
4

Vanaf de onderkant van de backsplash en het werken op de muur , installeert u de glazen tegels . Na het plaatsen van elke tegel vel , zet een houten blok over de tegels en tik op het blok met een hamer . Tikken op het blok zal zelfs uit de hoogte van de individuele tegels.
5

Installeer de glazen tegels tot aan de binnenhoek van het backsplash bereiken . Wanneer u de hoek , billen bereikt de tegelranden tegen de randen van de tegels op de aangrenzende muur . Er moet een kleine ruimte in de hoek achter de tegels waar de twee wanden voldoen . Als de aangrenzende wand niet betegeld is , kunt u gewoon plaats een rubberen tegel spacer tussen de muur en de tegels . Dit geeft je de expansie ruimte te geven . Wacht tot de mortel om 24 uur drogen .
6

Verwijder het papier dat naar uit de tegels . Hier krijg je een spons nat , en toe te passen water om het papier dat naar totdat het gemakkelijk pelt . Als het niet gemakkelijk is af te pellen , het papier niet nat genoeg .
7

Ondervul de glazen tegels met een grout vlotter . Smash de specie in de tegelvoegen en verwijder de overtollige met de vlotter . Het schoonmaken van de voorzijde van de tegels met een vochtige spons grout . Wacht tot de specie tot 24 uur drogen .
8

Kalefateren de backsplash . Spreid een kraal van kalefateren beneden de hoek . Spreid de kalefateren met uw vinger. Draag een vochtige doek weg te vegen ongeluk vlekken op de tegel als je gaat. Herhaal dit met de onderste rand van de backsplash . Geef de kalefateren 24 uur drogen.


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/kitchens/1002030300.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.