Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Building & Remodeling >> keukens >>

Hoe maak je een Warped Laminaat Countertop Fasten

De laminaat overlay gebruikt in werkbladen - hetzelfde materiaal dat wordt gebruikt in Formica - maakt laminaat gebruikt zo vaak in keukens . Het laminaat is gemaakt met een harslaag bruine laag , overgoten met een ontwerp laag, opnieuw bekleed met een andere hars en afgewerkt met extra hars over bovenkant een heldere laag . Laminaat overlay is stevig en wordt geleverd in een verscheidenheid van ontwerpen en kleuren . Het werkblad is gevoelig voor kromtrekken voor installatie door de porositeit van de spaanplaat laminaat covers. Bevestig het volgens standaardprocedures en zal recht tijdens de installatie . Wat je nodig hebt
Een waterpas
Wood shims , verschillende diktes
1-by-3/4-inch houten strips
timmermanslijm
Boor
Schroeven
Sander
Kalefateren
zware gewichten
Toon meer instructies
1

Leg een niveau in de kasten , diepte - wijs, ongeveer om de 10 tot 12 centimeter Controleer op niveau zoals aangegeven door de bel -indicator , die rust in het midden wanneer correct. Flip de richting van het niveau en test opnieuw in verschillende plaatsen lopen side-to -side . Steek houten wiggen onder de kast te grote variaties in het juiste peil . Kopen van 2

Zoek de klampen in uw kasten . Doorgaans te vinden in de hoeken van elk vak kabinet , de klampen helpen het aanrecht . Voeg dunne shims op de top van de schoenplaten tot kleine wijzigingen in het juiste peil .
3

Bevestig opbouw strips op de kast tops, tenzij de instructies van de fabrikant strikt het gebruik ervan te verbieden . Spreid een kraal timmermanslijm over een 3/4-inch-thick strook van hout dat is 1 -inch breed en iets langer dan de diepte van de kast naar de strip glijden in de kast te voorkomen . Leg de stroken over de kasten , diepte - wijs, over elke kast gezamenlijke en eenmaal tussen ook. Hechten aan de kasten met schroeven . Controleer op niveau weer voordat u verder gaat .
4

Monteer het werkblad volgens de instructies van de fabrikant. Passen verstekverbindingen samen en versterken met mijter bouten . Knip gaten , zoals putten , met een sjabloon om de vorm te markeren en snijden door de onderzijde van het tafelblad , zoals aangegeven door de fabrikant . Boor een gat aan de uitsnijding verwijdering te starten en af te ronden met een decoupeerzaag . Werk voorzichtig om te voorkomen dat chippen en scheuren het laminaat .
5

Stel het aanrecht in de plaats op de top van de kasten . Noteer alle gebieden waar de muur uitstulpingen , waardoor spleten aan weerszijden van de uitstulping . Zand de rand iets om genoeg materiaal om het aanrecht om plat tegen de muur te verwijderen . Schuur de onafgewerkte randen , zoals rond een gootsteen uitsparing , tegelijkertijd . Houd de schuurmachine , zodat de band raakt de bovenkant van het werkblad voordat roteren naar de bodem te voorkomen chippen en schade aan het laminaat .
6

Spread kalefateren over de hele raw- edge facing van de uitsparing en als onder het aanrecht voorste rand waar het zich boven een vaatwasser. Aangezien spaanplaat poreus is het gemakkelijk absorbeert vocht , wat leidt tot kromtrekken , zwelling en uiteindelijke mislukking.
7

Positioneer het aanrecht in plaats precies zoals het zal worden bevestigd . Plaats er geen zware gewichten , zoals bakstenen , halters of andere zware voorwerpen , over de scheefgetrokken gebieden . Verhoog het gewicht tot je een merkbaar neerwaarts effect op de teller . Laat het maar om te zitten in plaats van een dag of twee , indien mogelijk , met de ketting aan te moedigen om te verminderen . Als u niet de tijd hebben om deze stap installatie uit te voeren is nog steeds mogelijk .

Krijgen
8 op je handen en knieën om de kasten , onder de toonbank oppervlak. Rij schroeven door de kast beugels en door de opbouw strips eventueel in de onderzijde van het laminaat aanrecht . Beveilig het aanrecht , en de bijgevoegde backsplash eventueel aan de muur met extra schroeven in de voorziene boorgaten op de teller . Als de schroeven bijten in de teller materiaal dat ze trekken het aanrecht vast aan de kast , zelfs als het wordt vervormd .
9

Spread kalefateren langs elke naad , waar het aanrecht ontmoet een muur en rond een gootsteen of waterleiding uitsnijdingen vochtschade voorkomen . Bevestig de backsplash , als het komt los van het aanrecht , om de installatie te voltooien .

Hoe te Galley Keukenkasten Cream Paint

Kombuis keukens zijn al klein , maar donker kasten maken ze gewoon kijken kleiner . Een makkelijke oplossing om een oudere kombuis keuken te werken wordt het schilderen van de kasten een crème kleur . Niet alleen is het eenvoudig om te doen, maar het zal ook uw kombuis keuken kijken groter , omdat de crème is een lichte en luchtige kleur. Kies een crème kleur die de rest van uw interieur past in d

Meer dan ooit