Huis Tuin

Huis Tuin

Kunt u Verander de kleur van Corian Tellers

? Counter tops in keukens en badkamers moeten kunnen ruwe behandeling weerstaan ​​. Na verloop van tijd oppervlakken kan vervagen en lijken versleten . DuPont Corian solid surface product is gekleurd helemaal door , die helpt weerstaan ​​kleurvervaging en slijtage . DuPont geeft geen aanbeveling of opmerkingen over recoloring Corian oppervlakken. Daarom moeten huiseigenaren zorgvuldig overwegen voordat u probeert om hun Corian tellers kleur wijzigen. Veranderen van een Corian Color

Corian is een niet-poreus product , wat betekent dat vloeistoffen kunnen het Corian niet in doordringen . Verf of beits producten rechtstreeks op de Corian geplaatst zich niet vast . Hoewel het oppervlak kan worden opgeruwd om de toepassing van een verf primer greep op het Corian oppervlak te helpen , is DuPont niet aan en biedt geen ondersteuning voor het schilderen of vlekken een Corian oppervlak .
Corian kleurenkits

Sommige bedrijven verkopen Corian resurfacing kits voor doe-het - zelf-projecten ; moet echter Corian eigenaars zorgvuldig de aanwijzingen en alle waarschuwingen en waarschuwt de fabrikant resurfacing kit biedt . Veel resurfacing producten kunnen niet worden geschrobd of gereinigd zonder eigen producten van de fabrikant. Sommige van deze producten hebben geen garantie , tenzij ze door erkende aannemers worden toegepast . Vragen om een ​​lijst van geautoriseerde installateurs of installaties kunt u zien wat het eindresultaat eruit .
Veiligheidspunten

Voordat u een resurfacing product , poging om prime en jezelf verf de ondergrond of het inhuren van een aannemer om het werk te voltooien , overwegen of het eindresultaat veilig en duurzaam zal zijn . Geschilderd en gekleurd oppervlakken kunnen loskomen , kras of schroeien bij blootstelling aan hitte. Anderen kunnen chemische stoffen niet veilig voor voedsel of lichaamscontact bevatten . Vraag om een ​​veiligheidsinformatieblad op een kleurplaat gekochte product en begrijpen wat veiligheid kunt u worden bloot uzelf en uw gezin aan .
Wat te overwegen

Vóór een poging om de kleur van Corian veranderen , neemt u contact op Corian verwerker of installateur . Het origineel Corian aannemer kan een waarborg of garantie dat ongeldig kan zijn als de Corian wordt veranderd in ieder geval hebben . De aannemer kan ook een aantal andere alternatieven voor het vervangen van de Corian dat aantrekkelijker dan een mislukte kleurverandering kan zijn . Het vervangen van het hele aanrechtblad is een optie . Omdat Corian kan worden gesneden , gebogen en gebeeldhouwd , is het mogelijk dat de oude aanrechtblad kunnen worden hergebruikt in een andere ruimte van het huis of restwaarde.

Plint Installatie Brick Walls

bakstenen muren zijn te vinden in vele historische huizen . Terwijl ze een groot deel van de natuurlijke charme , ze doen een uitdaging als het gaat om het installeren van plinten . Je kunt niet zomaar nagel de plinten op zijn plaats , maar dat betekent niet dat je om op te geven op het uiterlijk van een afgewerkt trim. Met een paar verschillende technieken en materialen , kunnen plinten worden ge

Meer dan ooit