Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak Faux Panes Met Tape

Ouderwetse Franse loodramen maken het gevoel van het huis van een gentleman boer . De multipaned ramen gevonden in oudere woningen creëren een aangenaam uitzicht op elk gedeelte van het landschap te verdelen in kleinere vergezichten . Bovendien creëren ze visuele rente vanaf de buitenkant , toe te voegen aan uw huis beteugelen beroep . Vooral bij het vervangen van ramen in een ouder huis dat is ontworpen rond gepijnigd ramen, moderne ramen ontbreekt dit element als gevolg van de fysieke structuur van warmte -behoudend , dubbele beglazing windows.Things je nodig hebt
meetlat
White wax potlood en Witte bandage tape
Razor mes
Kunststof spatel
Toon meer instructies
1

Meet de hoogte en breedte van de glazen gedeelte in een sjerp van uw venster. kopen van 2

Bepaal hoeveel panelen u wilt maken per venster sjerp. Typisch, 3 - door - 5-meter ramen hebben twee rijen van drie ruiten per sjerp.

Deel 3 van de afstand over uw sjerp door het aantal ruiten en de afstand te meten langs de ruit . Maak een merkteken op de binnenkant van de ruit aan de bovenkant en de onderkant met de wax potlood. Voor een 36 - inch breed venster , met drie ruiten over maat en plaats twee merken elkaar geplaatste 12 centimeter uit elkaar . Verdeel de hoogte van de vleugel door twee , meten en markeer verschillende gids punten langs de ruit .
4

Gebruik de witte was potloodstrepen als leidraad om rechte lijnen te trekken , zowel over de ruit en op en beneden het glas met de witte was potlood waar de faux ruiten zal zijn .
5

Knip een stuk witte pleister tape 4 centimeter langer dan het raamkozijn . Houd de tape in je handen en verdeel ze ver genoeg uit elkaar om het stukje tape recht te houden . Plaats de tape direct over , en gecentreerd op de gewaxte potlood lijn . Druk op de bovenkant van de band tegen het raam en probeer je hand naar beneden de tape te drukken op zijn plaats . Sleep de rechte rand van de plastic spatel over de tape gladstrijken tegen het raam . Herhaal dit totdat de ruiten worden uiteengezet op het glas.
6

Knip de overtollige tape weg met het scheermes aan de rand van de ruit .

Hoe het ontwerpen van een Family Lounge

Een gezin lounge kan een gezellige plek om weg te komen , te ontspannen en te genieten van elkaars gezelschap zijn. Het ontwerpen van een familie lounge kan zo simpel zijn als het omzetten van een kelder, bonus kamer of loft in een leuke media center , game room of miniatuur film screening room . Familie lounges kan worden afgestemd op de individuele smaken en stijlen van verschillende familielede

Meer dan ooit