Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Houten Leuning Leuningen Zorg

Zorgvuldig meten van de trap hoek en de berekening van de hoogte van de balustrades zijn de sleutel tot het succesvol opbouwen van een houten hekwerk en leuning . De eerste beslissing is of om post- to-post bouw- of over-the - bericht te gebruiken. Beide methoden hebben even sterk , dus het is meer een kwestie van uw persoonlijke stijl . Post- to-post leuningen hebben een schone, goed gedefinieerde optreden sinds de reling strekt zich uit tussen de Newel berichten. Over-the -post- houten leuningen voorbij de newelpost , vaak met uitgebreide krommingen , en hebben een meer decoratieve uitstraling . Beide bouwmethoden hebben verschillende hoogte-eisen voor newel berichten en balustrades.Things je nodig hebt
Hout reling
Wood balustrades ( voorgesneden of 2-bij - 2 - inch hout ) op Newel berichten
Metalen beugel voor newel berichten met houtschroeven
Hamer
Nails
Tafelcirkelzaag
Ankers
Boor en bit
Potlood Ruler
Schrijnwerker lijm
Meer tonen instructies
Post- to-post Hout Reling
1

contact op met uw lokale bouw- afdeling om te bepalen of een bouwvergunning is vereist. Meet de hoek tussen de treden van de trap naar de hoek van de leuning bepalen . Bereken de hoogte van de leuning , zodat je in ieder geval gebruik maken van de minimale hoogte vereist door de bouwverordening . Teken een nauwkeurige schets de bestaande trap , de plaatsing van de Newel berichten en de hoogte van de leuning . Van deze sketch , zult u in staat om de hoogte van elk van de twee balustrades op elke stap bepalen . Kopen van 2

Snijd de top rail op de gewenste lengte , zodat de uiteinden schuin naar behoren . Op maat gesneden vier van de balustrades . Teken een zijaanzicht van de trap met plakband op de vloer van uw werkruimte , en leg vervolgens uit de top reling en balustrades aan de juiste hoek om te testen of de lengte van de balustrades nauwkeurig werd bepaald. Breng eventueel wijzigingen aan , en knip de rest van de balustrades op maat .

Markeer de locatie voor de Newel berichten op zowel de vloer of een stap 3 . Bevestig een metalen beugel aan de vloer of trede op die locatie met houtschroeven . Plaats elke newelpost in de metalen beugel en zet vast met houtschroeven .
4

Boor een gat iets kleiner in diameter dan de grootte van de plug in de boven-en onderkant van elke balustrade in het middelpunt . Markeren de locatie van de pluggen op elke stap met een liniaal en potlood . Nauwkeurigheid in de metingen is de sleutel tot het succes van het project .
5

Boor twee gaten op de gemarkeerde plekken die in diameter iets kleiner dan de grootte van de plug voor de balustrades zijn . Installeer een plug in elk gat op de trap , breng een kleine schar van lijm rond elke pluggen , en dan past elke balustrade op een plug .
6

Bevestig de bovenste reling naar de toppen van de balustrades van beide met houtlijm , met pennen of een combinatie van beide . Beveilig railing aan de newel palen met een plug en houtlijm .

Hoe maak Stacaravan Walls Look Like Sheetrock

Een stacaravan met basis faux lambrisering kan worden omgezet met behulp van een paar gipsplaten technieken . Met de omzetting van gegroefde panelen tot een soepeler uitvalsbasis kunt u een gipsplaten kijkje hele creëren. Als een zeer oude stacaravan heeft multiplex of houtfineer muren , glad maken deze oppervlakken en het toevoegen van de juiste verf zal een groot verschil maken in het bijwerken

Meer dan ooit