Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> interieur Remodeling >> Content

Ideeën voor remodelleren Een steen Haard Dichtbij Windows

Het upgraden van een bakstenen open haard kan een eenvoudige redo of een uitgebreide make-over te zijn . Ga over de open haard ontwerpen in home design boeken om ideeën op te doen . Het is altijd mogelijk om gewoon te schilderen baksteen , maar u kunt metselwerk producten of houtwerk gebruiken om interessante wijzigingen aan te brengen zonder een enorme investering . Omvormen van de open haard en de ramen voor een uniforme uitstraling zal het gebied veel gezelliger om op te zitten of onderhoudend . Jazz Up Windows

Windows kunnen bestaan ​​doorschijnend bekledingen. Als uw open haard is in de buurt van grote ramen waardoor een bezoeker binnen in het huis kan zien gemakkelijk , overwegen met betrekking tot de ramen met grote delen van glas in lood of vervang ze door glazen blokken . Het geven van de open haard een nieuw ontwerp zou ook eisen die onderaan venster behandelingen , zodat je een uitgebreid buitenaanzicht van stoelen bij de open haard .
Cover Old Brick

haard materialen kan worden opgeroepen voor . Bijvoorbeeld, als uw haard is gebouwd van rode bakstenen met witte mortel uit de late jaren 1970 , overwegen met betrekking tot de open haard met gestapelde stenen of steen fineer . Zeer dunne materialen zijn beschikbaar , voor het geval u niet beschikt over veel ruimte om open haard afmetingen breiden . Steen fineer is verkrijgbaar in twee -inch dikke secties , als een optie .
Build Stellingen

Kijk naar manieren om schappen omvatten naast de open haard . Als de ramen niet zijn aan weerszijden van de open haard , kunt u overwegen het bouwen van planken aan elke kant van de open haard . U kunt installeren ingebouwde mahonie planken of planken gemaakt van tegels of steenachtige materialen . Boeken , planten of kunstvoorwerpen moeten verbeteren van de hele kamer . Laat de planken niet bouwen om veel items of de open haard gebied slaan zal overvolle kijken . Plan de items die zal gaan op de schappen in gedetailleerde tekeningen voordat u de bouw van de planken beginnen .
Verfraai Muur Gebieden

gebieden boven de schoorsteenmantel kan worden verbeterd met kunstwerk of spiegels . U kunt bijvoorbeeld de aanschaf van een ingelijste schuine spiegel om direct op te hangen boven de open haard op de schoorsteenmantel . Gebruik de juiste metselwerk hardware om het gewicht van een spiegel of ontworpen druk ondersteunen . Het is ook mogelijk om sneeuwschoenen of roeiboot riemen hangen , bijvoorbeeld over een mantel gebied, vooral als er een hoog plafond boven uw open haard .
Fix Up de Mantel
< p> Mantel upgrades zijn soms in orde . Misschien wilt u nemen van een oude grenen mantel die is in plaats voor jaren . Als u ophangt grote items op de muur boven de oude schoorsteenmantel , kunt u ervoor kiezen om geen mantel te gebruiken op alle . Het is mogelijk om een mantel in plaats verbouwen zonder het nemen van het uit de muur , ook. Voeg kroonlijst rond drie zijden van een drie -inch dikke houten schoorsteenmantel , bijvoorbeeld. Bevestig een vlak gedeelte van het hout op de top van bovenplaat de oude mantel , indien de oude mantel niet een glad oppervlak hebben . Weergave mokken , oude werktuigen of glazen voorwerpen over de nieuwe mantel .
Match Windows met Area

Venster behandelingen kunnen aansluiten bij de open haard . Bijvoorbeeld , kon u plantage eiken blinds te installeren op een eikenhouten schouw passen en plaats twee stoelen met eiken afwerking bij de open haard . Tegel op de vensterbanken kon tegel wedstrijd op de open haard haard . Kopen groene marmeren tegels , als een optie , te installeren op de vensterbanken en open haard haard .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/interior-remodeling/1002124173.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.