Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> interieur Remodeling >> Content

Hoe om uw kelder Renovatie Schat

Renovatie van een kelder betekent meestal het nemen van het uit een onvoltooid ruimte voornamelijk gebruikt voor opslag om een gebied dat kan worden gebruikt voor wonen of recreatie. Dit is een van de eenvoudigste en meest kosteneffectieve manier om de waarde van een woning verhogen . Terwijl er duizenden opties om uit te kiezen , terwijl de planning van de renovatie is het beste om te beginnen door het berekenen van de kosten van uw basisbehoeften en daarna het toevoegen van een persoonlijk tintje die binnen uw budget.Things vallen Je zult
meetlint nodig < br > Rekenmachine
Grid papier
Toon meer instructies
Basic Schatting
1

Meet de oppervlakte van de kelder die u wilt verbouwen . kopen van 2

de lengte maal Vermenigvuldig de breedte van de totale vierkante meters van het gebied te verkrijgen .

Vermenigvuldig 3 de vierkante meters van het gebied door $ 25 voor de low-end schatting. Vermenigvuldig hetzelfde gebied met $ 50 tot een high-end schatting te krijgen .
Gedetailleerde raming
4

Teken een schets van uw kelder op raster papier . Voeg in alle kamers vindt u mogelijk verbouwen .
5

elke kamer volgens zijn gebruik Label . Bereken de vierkante meters van de badkamer te scheiden van de rest van de kelder .
6

Vermenigvuldig de vierkante meters van de badkamer door het $ 75 . Vermenigvuldig de rest van de vierkante meters van $ 25 . Voeg de twee samen voor een low-end prijs. Voor een high-end kosten , vermenigvuldig de badkamer met $ 150 en de rest van de kelder van $ 50 .
7

Voeg eventuele speciale functies die u van plan bent in de renovatie , zoals speciale vloeren , uitgang ramen op te nemen , een bar of open haard . Bereken deze items tegen kostprijs , vermeerderd met 10 procent voor de installatie .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/interior-remodeling/1002123903.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.