Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> interieur Remodeling >> Content

Hoe om bochten te maken in Luchtkanalen

Wanneer je lay-out leidingen in uw huis , is de kans groot dat het zal hebben om een ​​bocht te maken hier en daar - enkele leidingen lopen in een rechte lijn van de lucht bron tot aan de vleugel. Om goed te maken een draai in uw leidingen , de juiste supplies en het juiste type van kanaal nodig. Aangezien een typische stuk leidingwerk stijve metalen , is het niet te navigeren blijkt de manier waarop je het nodig hebt om . Dit betekent dat om de beurt met succes te maken , een verstelbare stukje luchtkanalen moet je - een poging om een ​​rechte slechts verstoort de luchtstroom te buigen . Wat je nodig hebt
Hetero duct
Verstelbare elleboog duct Electric drill Vellen metalen schroeven
Kalefateren
Mastic
Glasvezel tape
Korte -weg of lange - weg rechthoekige kanalen
Toon meer instructies
Ronde Goten
1

Steek het gekrulde uiteinde van de verstelbare buis naar de vlakte einde van het rechte kanaal . Boor door de rechte leiding en de elleboog kanaal binnen met ten minste drie plaatwerk schroeven kopen van 2

Dicht de verbinding met mastiek en een laag van glasvezel tape om de verbinding met een afdichting te vormen - . Alternatief , de voeg met kalefateren .
3

Buig de verstelbare elleboog kanaal rond het begin , installeer dan de gekrulde einde van uw volgende direct kanaal naar de elleboog kanaal . Dicht de twee samen op dezelfde manier als voorheen .
Rechthoekige kanalen
4

Kies de juiste elleboog op je beurt , zoals ellebogen voor rechthoekige kanalen zijn niet verstelbaar. Bijvoorbeeld , om een ​​bocht op de horizontale as het kanaal maken , u een " lange weg " nodig elleboog . Voor een bocht op de verticale as , u een " korte weg " nodig elleboog .
5

Schuif de vlakte einde van uw elleboog kanaal in de S - haken van een rechte buis , schuif rijden klampen in de kanalen om de twee stukken te verbinden .
6

Buig de uiteinden van de buis naar beneden en boven , zodra de schijf klampen zijn veilig, dan sluit de verbinding met mastiek . Sluit uw volgende direct kanaal naar de elleboog met behulp van dezelfde methode van overeenkomst gladde buizen en S-haak uiteinden .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/interior-remodeling/1002123795.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.