Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> interieur Remodeling >> Content

Verbouwing : Hoe af te breken een muur & Put Another One Up

Het verplaatsen van een muur tussen kamers vereist een zorgvuldige evaluatie om te bepalen of de muur is een dragende muur. Het vervangen van de wand of het verplaatsen van de muur voet afdruk vraagt ​​om een gedetailleerde planning . U wilt de muur te verschijnen om een deel van het huis origineel ontwerp. Er zijn interessante manieren om creatief materiaal te installeren , zoals glas blokken en gieten , aan een muur te verbeteren als well.Things je nodig hebt
Hammer
Crowbar
2 - door - 4 - inch platen
spijkers
gipsplaten
Premade houten kolommen of Glass blokken
Troffel
Pleister
wandkasten
elektrische bedrading
Loodgieter materialen
Interieur gestapelde stenen fineer
< br > Toon meer instructies
1

beoordelen of de muur is een dragende muur. Hebben een professionele check of het gewicht beïnvloeden als je onzeker bent . Houd in gedachten dat de muren die parallel lopen aan overhead zolder balken zijn meestal niet dragend . Koppel alle elektriciteit , en controleer sanitair achter de muren . Verwijder gipsplaat of gips van de muur zorgvuldig met behulp van een hamer aan te boren door de muur oppervlak. Doorgaan langzaam als u niet zeker bedrading of waterleidingen in de muur zijn . Kopen van 2

Gebruik een koevoet te nemen studs . Bouw een header balk, als de muur is dragende , aan de muur opening bestaat uit 2 - door - 4 - inch platen overspannen genageld samen om de bundel te vormen. Zijdelingse steun kolommen van 2- door - 4 - inch platen op te houden de header balk installeren . Construct een poort in de bovenkant van de opening van noppen en gebruik gipsplaat op de poort framing dekken . Installeer vierkante premade zijkolommen gemaakt van afgewerkte houten gekocht bij een bouwmarkt te vinden voor een goed ontworpen blik .

Build 3 ondersteuning framing voor een dragende muur opening blijven zitten na het uitspelen een muur. Dit dient te gebeuren , zelfs als u de muur zal bewegen over slechts een voet of twee . Neem geen risico door alle steun in een bepaalde ruimte aan de muur , omdat de muren scheuren kunnen ontwikkelen - vooral als uw muren zijn gepleisterd . De bouw van een nieuwe muur binnen een paar meter van de oude met 2 - door - 4 - inch studs op 16 - inch centra .
4

Gebruik wat creatieve benaderingen om terug een muur bouwen . Installeer glazen blokken aan weerszijden van een 12 voet wandopening , bijvoorbeeld . Bouw de glaspartijen ongeveer 2 meter breed. Build 2 meter brede boekenkasten naast elke sectie glasblokken aan beide kanten , waardoor een 4 - voet opening om doorheen te lopen . De bouw van een nieuwe muur van wit gips met een toweled ontwerp . Accent de pleister gebieden met planken gekleurd donkerbruin. Installeer deze donker gekleurde borden in een patroon vergelijkbaar met half - hout gebruikt op de buitenkant van het Engels Tudor huizen peperkoek .
5

Bouw een nieuwe muur met meerdere toepassingen in het achterhoofd. Bijvoorbeeld , de bouw van een muur terug als een stevige scheidingswand dat de optie om kasten te installeren langs de muur om een ​​natte bar te creëren biedt . Gebruik 2 - by - 6 - inch spijkers in de wand steunconstructie voor zware kasten . Run bedrading en sanitair materialen terwijl studs zijn geopend .
6

Construct de nieuwe muur met een pass-through , indien u dat wenst , naar een aangrenzende kamer. Bouw een muur 18 cm diep met vloer - tot - plafond opslag en planken voor een flat-screen televisie , bijvoorbeeld. Accentueren sommige van deze muur met gestapelde stenen fineer .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/interior-remodeling/1002123730.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.