Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> interieur Remodeling >> Content

Kunt u Lijm hout over een marmeren open haard

? Soms is het makkelijker om oud materiaal dan het is om bestaand materiaal te slopen als je de renovatie van een functie van uw huis te dekken . Als je een marmeren open haard die u wilt bedekken met hout , kunt u dit doen met behulp van lijm , maar je moet er zeker van zijn de lijm geschikt is voor de warmte van een open haard , zodat het hout blijft stevig aan de knikker . De gevel materialen moeten ook geschikt zijn voor gebruik rond een open haard. Epoxy

Epoxy is misschien wel de meest hard-core bindmateriaal . Het is een goede keuze voor het verlijmen van hout over een marmeren open haard als je een band die niet anders dan door natuurrampen of andere elektrisch gereedschap kan worden doorbroken . Eenmaal epoxy sets , het is moeilijker dan het marmeren tegel zelf . Omdat het bindt tot niets, kunt u elk type hout dat u wilt vasthouden aan het oppervlak van de marmeren met epoxy .
Siliconen

Hoewel ze langer duren om te zetten dan andere opties , siliconen lijmen zijn gemakkelijk te vinden in lokale huis - bouwmarkten . Siliconen lijmen zijn ontworpen om te werken met verschillende materialen , dus gewoon lezen de verpakking om te bepalen of de siliconen die u wilt gebruiken geschikt is voor gebruik in combinatie met hout en marmer . Probeer niet om een siliconenkit die niet geschikt is voor gebruik met beide materialen te gebruiken.
Polyurethaan

ander alternatief is polyurethaan lijm , dat is een speciaal ontworpen mengsel dat sommige professionals verkiezen boven siliconen . Het werkt op een soortgelijke manier en kan gebruikt worden met vele materialen . Het is moeilijk om mee te werken , vooral in de koudere maanden wanneer de lijm verstijft , maar het eindresultaat is een lijm die jarenlang meegaat .
General Purpose
Alle p -purpose lijm kan gevonden worden op elke lokale huis verbetering winkel , samen met de andere lijmen voor hout en marmer . Net als bij op basis van siliconen lijmen , moet u de container te lezen voordat je een general-purpose lijm kopen om ervoor te zorgen dat wordt beoordeeld voor gebruik met marmer en hout .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/interior-remodeling/1002123728.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.