Huis Tuin

Huis Tuin

Kan ik Bouw een kast op de Top van een Trappenhuis

? De bouw van een kast op de tweede verdieping naast de trap kunnen gebruik maken van de ruimte die vaak wordt verspild maken . Toegang tot de kast zonder de deur te openen in loopruimte is een punt van zorg . Maar er zijn tal van manieren om de kast te vinden om te voorkomen dat . Het is ook mogelijk om overhead kamer van het trappenhuis zelf te gebruiken voor een kast , als je voldoende hoofdruimte voor mensen lopen op en neer de trap staan ​​. Overhead Kamer

Aangrenzend ruimte rondom de trap kan bruikbare kastruimte opleveren . Bijvoorbeeld , als je een trap opklimmen , kunt u een kast bouwen direct boven het onderste deel van de trap en openen vanaf een kamer boven . Foto lopen naar de top van een trap en het maken van een linker bocht . Voordeur de kast zou kunnen zijn in een slaapkamer aan de linkerkant van de trap .
Hal blinde muur

Een kast zal passen aan de bovenkant van de trap tegenover de landing. In dit geval kan je beklimmen de trap naar een overloop die vijf - meter in het vierkant . De blinde muur voor je kan een goede plaats om een kast te installeren. Gebruik schuifdeuren pocket deuren over een linnenkast , bijvoorbeeld. Heeft standaard deuren die openen niet te installeren , omdat dit in strijd is met trap voetverkeer . Een stap terug om een ​​dergelijke deur open zou kunnen struikelen en vallen van de trap .
Deur Plaatsing

Heb een kast om de onmiddellijke niet bouwen links of rechts van een trap , tenzij je de kast deur te bewegen . Het plaatsen van voorwerpen in of het ophalen van iets kan je afleiden van de trap zelf . U kunt een kast bouwen aan de rechterkant van de trap aan de top , maar installeer de kast deur in een badkamer of slaapkamer . Tenzij uw huis heeft royaal vloeroppervlak en er zijn geen problemen met de landing ruimte , vermijd het plaatsen van een standaard kast deur te openen in trap voetverkeer .
Vervangen zijreling

Een kast eenheid kan worden gebouwd op de top van trap in plaats van zijreling . Bijvoorbeeld, als je op de tweede verdieping overloop heeft een hal naast de trap gescheiden door een hekwerk , kunt u een kast kast bevestigd aan vloeren te bouwen en doen weg met de railing . De kast kabinet iedereen zal verhinderen omvallen . Stel je deze kast structuur als een grote kast met een goed gemaakte sierlijsten en kroonlijsten, zodat het lijkt alsof een stuk van het meubilair . Het hoeft niet het maximum bereikt . Veilig zijn kader om de vloerbalken met vier -inch schroeven , zodat het dient als een stevige barrière tussen de trap en de gang boven de ruimte.
Uitzondering op de regel

een zelden gebruikte , gesloten kast kan passen op de top van een trappenhuis . Hoewel u niet wilt dat een deur openzwaaien om iemand de trap opging raken , kunt u een kast te bouwen aan een kant en een deur met scharnieren aan de zijkant uit de buurt van de trap . Dit is een goede plek om een kluis voor waardevolle papieren of andere items kast type installeren. Vanwege het feit dat je ermee moet kunnen werken maar af en toe via een lock-systeem , de deur gaat het niet echt een probleem .

Hoe maak je een Surface lichtpunt Verandering in een nis gezet licht

Als je het verbouwen van een kamer in uw huis , te stroomlijnen en het actualiseren van de uitstraling van het plafond door het verwijderen van de bestaande oppervlakte lampen en ze te vervangen door inbouwspots . Een voordeel in deze situaties is dat de bedrading is reeds voor het nieuwe licht . U moet een andere aanpassing te doen voor de fysieke plaatsing van de verzonken light.Things je nodig

Meer dan ooit