Huis Tuin

Huis Tuin

Kan ik lucht Badkamer & Keuken Uitlaat Via een dak penetratie

? Zowel badkamer uitlaat en fornuis uitlaat zijn dik met vocht dat moet goed afstand van het huis worden ontlucht . Ontluchting zal snel door de uitlaat weg naar de buitenlucht via de kortste route . Terwijl de combinatie van twee soorten uitlaatgassen tot een vent uitlaat lijkt misschien een efficiënte verhuizing , is het meestal een slecht idee voor een goede ventilatie praktijken . Beste ontluchten voor Uitlaat

De beste ontluchting voor zowel de badkamer en keuken uitlaat is eigenlijk door de zijkanten van uw huis of via binnendozen of dakrand openingen in plaats van direct door het dak . Maar als je dakluiken , of als het dak is de gemakkelijkste outdoor access point te bereiken , een bedekte dak vent is ook een mogelijke oplossing . U zult een dak vent voor de badkamer uitlaat en een voor de keuken uitlaat nodig . Er zijn een paar belangrijke redenen kun je niet combineren de twee .
Luchtsleuven Grootte

Eerst moet je om de grootte van uw openingen overwegen. Openingen zijn ontworpen om een ​​bepaalde belasting te dragen , zoals ventilatoren zijn ontworpen om een ​​bepaalde hoeveelheid lucht te verplaatsen . Indien openingen zijn te klein is, zal de lucht niet in staat zijn om het huis snel genoeg vertrekken . Condens en vet zal beginnen te verzamelen in uw openingen , wat leidt tot ernstige problemen zoals lekkage en schimmel . De combinatie van keuken en badkamer ventilatieopeningen verhoogt wezen de nodige ontluchting maat je nodig hebt , maten dat het kanaal werk niet is ontworpen.
Ontluchten Lengte

ontluchten lengte ook een probleem . Eerder dan proberen om twee afzonderlijke ventilatie systemen om een uitgang te verbinden , kanaliseren elk naar de dichtstbijzijnde uitgang mogelijk . Dit zorgt ervoor dat de uitlaat ontsnapt zo snel mogelijk . De combinatie van openingen helemaal tot aan het dak , vooral voor keuken uitlaat, geeft de lucht veel afstand om te reizen op een slechte hoek . Dit leidt ook tot vocht en vetophoping .
Zolder luchtsleuven

Wanneer je vent uw badkamer en keuken uitlaat, vermijd ontluchting ze in elke ruimte in uw kamer . Zorg ervoor dat uw dak penetratie is altijd volledig uit in de lucht . Zelfs ontluchting niet goed in de binnenwanden kan problemen veroorzaken. Vocht zal opbouwen in gesloten ruimtes en blijven vocht en schimmel problemen veroorzaken .

Hoe de Slot Snijd in de bodem van een trapleuning

Stair rails zijn gebouwd om de lengte van uw trap lopen en geeft steun en een beetje stijl . Trapleuningen zijn meestal gemaakt van hout en bevestigd aan de muur of een reeks balusters die boven elke stap langs de trap staan ​​. Trap rails hebben een groef of gleuf in hun onderzijde , waardoor balusters , of montagebeugels aan de rail te ondersteunen zonder bekend te maken of gewrichten. Het proce

Meer dan ooit