Huis Tuin

Huis Tuin

DIY Upgrade van een Dirt Basement

Upgraden van een onverharde kelder is een relatief goedkope manier om woonruimte toe te voegen aan een huis. Typisch de kelder bestaat uit een aarden vloer met een soort van muur structuur die de kelder voorkomt instorten . De gemiddelde vuil kelder moet worden gecontroleerd op problemen zoals vocht en onaangename geuren , omdat dergelijke problemen het hele project kan verpesten als ze niet worden gecorrigeerd. Zodra de kelder schoon en droog is , de vloer en de muren zijn de belangrijkste onderdelen van een upgrade. Decoratieve elementen kunnen worden toegevoegd nadat de kamer is compleet . Vocht

Sinds de kelder muren en de vloer zijn onder het maaiveld , vocht is vaak een probleem . Een op de vloer gelegd vochtbarrière voor het gieten van het beton is van essentieel belang , en een dikke laag grind zal helpen om vocht te voorkomen dat een probleem . Muren moeten ook worden gecontroleerd op scheuren en afgedicht om vocht te voorkomen van het krijgen in gebieden aan de buitenkant van de kelder die het mogelijk maken het water tot het zwembad moeten worden ingedeeld , zodat het water loopt weg van het huis in plaats van het maken van plassen naast de stichting.

geuren

Als de kelder heeft een slechte geur , op zoek naar de bron. Vaak schimmel kan zijn achter een doordringende stank . De vloer kan worden behandeld door besprenkeling zuiveringszout over het oppervlak voor het storten van beton . Blokmuren moeten afgewassen worden met een mengsel van soda en water . Een azijn wassen helpt ook om geuren te verwijderen . Naast het behandelen van de geur , moet de bron ervan worden behandeld . Vuil dat zou kunnen uitzenden van een slechte geur moeten worden verwijderd en eventuele vochtige gebieden aangepakt zodat vocht wordt niet meer veroorzaakt schimmel te groeien .
Vloer

een van de meest essentiële overwegingen bij het upgraden van een onverharde kelder is de vloer. In de meeste gevallen , de beste keuze is een betonnen vloer . Een professionele aannemer is niet nodig , maar de huiseigenaar moet zorgen dat het vuil is glad en vlak voor het gieten van het beton. Het is ook belangrijk om het niveau van de afgewerkte vloer onder de vensterbank , waar de wanden sluiten de fundering van het huis te houden . Soms moet vuil om voldoende ruimte toe worden verwijderd . Voor het beste resultaat moet de hele vloer op hetzelfde moment worden gegoten .
Muren en plafond

meeste vuil kelders hebben ofwel betonnen muren of blote nagels tegen het vuil wanden , naar de kelder laten bezwijken . In sommige gevallen zijn deze gedeeltelijk bedekt in een poging om een ​​deel van de kelder bruikbaar , vooral als planken voor ingeblikte goederen zijn toegevoegd . Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat alle oude wandplaat , isolatie of ander materiaal die mogelijk zijn gebruikt om de muren te dekken in het verleden volledig is verwijderd voordat u verder gaat . Alles moet worden geveegd zo schoon mogelijk en grondig gestofzuigd om muis uitwerpselen , stof en andere verontreinigingen te verwijderen . Muren kunnen dan direct tegen het beton worden ingelijst of ze kunnen gebruik maken van de bestaande studs en vervolgens worden afgedekt met geïsoleerde panelen , gipsplaten of ander materiaal . Systeemplafonds algemeen tamelijk eenvoudig te installeren , of gipsplaat kan direct op de balken die de vloer boven steunen worden bevestigd . Het schilderen van de hele kamer geeft het een frisse , afgewerkte look .

Hoe maak je een P -Trap Installeer in een Basement

P - traps zijn eenvoudige apparaten die een belangrijke taak uit te voeren : Ze voorkomen riool gas terechtkomen back-up regenpijpen en het krijgen in uw huis. Een P -trap bestaat uit een gebogen stuk pijp in de vorm van een U en een gedeelte van de pijp wel een val arm. U kunt installeren van een P -trap op een gootsteen of een apparaat in uw kelder , of u kunt het installeren als onderdeel van

Meer dan ooit