Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe naar Subway Tile leggen als een muur Backsplash

Geef uw badkamer of keuken een strakke en opvallende look met een metro tegel backsplash . Metro tegel is rechthoekige tegel die lijkt op , zoals de naam al doet vermoeden , de tegel vaak gebruikt op de muren van metrostations . Deze tegel varieert van eenvoudige , effen gekleurd porselein naar meer uitgebreide veelkleurig glas . Maakt niet uit wat uw smaak , is er waarschijnlijk een soort metro tegel dat het past . Wilt u een metro tegel backsplash , in plaats van het inhuren van een aannemer maakt, kunt u het werk zelf te doen met een beetje geduld en tijd , en een aantal fundamentele supplies.Things je nodig hebt
Meetlint
Straightedge < br > Potlood Waterproof tegellijm
Troffel
Tile afstandhouders
Tegelsnijder
waterdicht voegmiddel
Grout zweven
Sponge
Toon meer instructies
< br > 1

Bepaal waar het centrum van de backsplash is gelegen , met behulp van een meetlint. Gebruik een liniaal en een potlood om een verticale lijn langs het centrum van de backsplash maken . Kopen van 2

Breng waterdichte tegellijm aan de achterkant van een tegel met een troffel . Stel de tegel op de muur net boven de toonbank, zodat het centrum ligt over de potloodlijn . Plaats een tegel spacer tussen het aanrecht en de tegel .
3

Breng tegels naar het midden van de muur , volgens dezelfde aanwijzingen in stap 2 , totdat de hartlijn is bedekt met tegels . Set tegel afstandhouders tussen elk van de tegels.
4

Breng tegels aan de muur links en rechts van de hartlijn van de tegels. Gebruik dezelfde werkwijze als beschreven in stap 3 van deze tegels installeren , plaatsen afstandhouders tussen de panelen . Voortzetting van het proces van het installeren van tegels tot de backsplash is bedekt .
5

Snijd tegels met een tegelsnijder , indien nodig. Als de tegels in de buurt van de muur moeten worden gesneden om de omgeving te passen , bepalen hoeveel je nodig hebt om te snijden . Een markering op de achterzijde van de panelen in het punt waar de tegel moet worden gesneden geven . Snijd de tegels met een handheld tegelsnijder . Installeer de gesneden tegels op de muur op dezelfde manier de vorige tegels werden opgehangen .
6

Verwijder de tegel afstandhouders . Laat de tegellijm voor 24 uur in te stellen .
7

Ondervul de tegels. Gebruik een grout float om specie toe te passen in de kleur van uw keuze . Werken de specie in de openingen tussen de panelen .
8

Veeg het oppervlak van de tegels met een vochtige spons , terwijl de specie is nog nat , het verwijderen van de specie van het oppervlak van de tegels .

Hoe maak je een Window Seat Bank Met Deuren

Venster stoelen maken een geweldige plek om te ontspannen met uitzicht, en met wat creativiteit , kunnen ze ook zorgen voor opslag. In plaats van het hele raam van de grond af , gebruik wat prefab keuken bovenkastjes naar de bank te creëren , compleet met deuren en interieur opslag. Uw lokale huis verbetering centrum heeft een grote verscheidenheid aan kasten om uit te kiezen , waaronder een aanta

Meer dan ooit