Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> interieur Remodeling >> Content

Hoe te Plint installeren op gebogen wanden

Gebogen muren voegen een vleugje elegantie toe aan de muren van een huis . Hoewel mooi , gebogen wanden verhoging van de moeilijkheidsgraad van afwerking het punt waar de wand aan de afgewerkte vloer . Houten plint bekleding heeft een zekere mate van flex , dat varieert per houtsoort . De trim zal barsten als je probeert om het te buigen voorbij zijn gegeven hoeveelheid flex . De expertise die nodig is om de buiging vermogen van hout te verhogen boven de capaciteiten van de gemiddelde doe-het - zelf huiseigenaar . Flexibele bekleding ziet eruit als hout, maar kan gebogen worden om te voldoen aan gebogen walls.Things Je
Flexibele bekleding
Potlood Macht verstekbak
100 - korrel schuurpapier
Constructielijm
nodig kalefateren pistool
Finish spijkers
Hamer
Nail ingesteld
Toon meer instructies
1

Houd een lengte van flexibele bekleding tegen de onderkant van de gebogen wand . Markeer het einde van de kromme op het gezicht van de bekleding met een potlood . Vermijd het gebruik van markers als markering trim. De inkt gebruikt in markers zal bloeden door de verf of beits aangebracht op de bekleding na installatie . Kopen van 2

Snijd de trim op lengte met een vermogen verstekbak . Zand de snede glad met 100 - korrel schuurpapier .

Plaats
3 een open buis van de bouw lijm in een kalefateren pistool . Breng een strook lijm aan op de verhoogde randen aan de achterkant van de trim .
4

Zet de onderkant van de trim op de vloer . Sluit een uiteinde van de bekleding in de hoek waar de gebogen en rechte wanden voldoen . Schuif de punt van een afwerking nagel tegen de trim . Zorg ervoor dat de nagel zit minstens 3/4 inch onder de top van de trim . Rijd de spijker in de trim met een hamer . Laat de nagel kop zitten 1/32 inch van het gezicht van de trim . Druk op de trim tegen de muur . Beveilig de trim aan de muur met een andere afwerking nagel . Ga verder naar beneden de muur, terwijl het plaatsen van een afwerking nagel om de zes tot acht centimeter .
5

Breng de punt van een spijker set met een afwerking nagel hoofd . Tik op het handvat van de set lichtjes met de hamer op de spijker kop verzenden 1/32 inch onder de trim gezicht. Herhaal dit proces op elke afwerking nagel.

Laat 6 de bouw lijm 24 uur drogen voordat hout plamuur en verf om de trim .
< br >
From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/interior-remodeling/1002123526.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.