Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe Frame & Close Up een Kast

Als u besluit dat u niet langer behoefte aan extra kastruimte , of je hebt een kast die niet werkt voor , heb je twee opties : je kan scheuren uit de kast of u kunt het close-up. In sommige gevallen , zoals een kast onder je trap , sluiten de kast kan de beste optie zijn , omdat scheuren het volledig zal meer van een puinhoop veroorzaken en niet vrij te maken extra kamer in uw huis . Wat je nodig hebt
Crowbar
2 - door - 4s
Meetlint
cirkelzaag Goedkope 3 -inch nails
Leveler
gipsplaten
Gipsplaatschroef
gipsplaten tape
Drywall cement
tape
Vloerplinten
Toon meer instructies
1

je kast helemaal leeg . Reinig de ruimte uit met een stofzuiger en bezem . Als die er zijn plekken die moeten worden gewassen met water en zeep , moet u dat doen , en laat de ruimte volledig laten drogen voordat u het project . Je wilt niet om iets achter te laten in die zal rotten of verval overuren , want je zult niet in staat om het terug te krijgen . Kopen van 2

Haal de deur uit het frame en verwijder het kozijn uit de wand . Dit betekent dat u de trim , en de hardware rond de deur verwijderen. Een breekijzer zal u helpen het wrikken uit de muren. Wees voorzichtig en laat geen gipsplaten rond het gebied niet te beschadigen , want je moet alle beschadigde onderdelen vervangen.

Meet
3 het gat in de muur moet u vervangen. Snijd het hout om een frame te schuiven in de deuropening te bouwen . Meet de breedte van de deuropening , en meet vervolgens vanaf de vloer tot de bovenkant van de van het kozijn . Trek 4 centimeter van deze meting om de hoogte van uw noppen voor het frame te vinden.
4

Snijd de 2 -voor - 4s voor het frame met behulp van de cirkelzaag . U zult twee stukken van de lengte van het frame u bouwt , en genoeg stud stukken nodig die je kunt ruimte ze 16 centimeter uit elkaar en aan elk uiteinde van het frame .
5

bouwen het frame door spijkeren de hoekstukken van het frame samen . U dient twee spijkers gebruiken voor elke zijde van de noppen . De 4 inch zijde zal vlak tegen het plafond en de vloer liggen . Zorg ervoor dat het frame is vierkant en vervolgens nagel de bouten in plaats 16 centimeter uit elkaar over de lengte van het frame .
6

Spijker het frame op zijn plaats . Spijker Eerst in de vloer en vervolgens het maximum aan weerszijden van elke nagel . Nagel dan omhoog langs iedere kant om de 18 centimeter aan het frame vast te zetten .
7

Hang de gipsplaten met gipsplaten schroeven . Indien mogelijk gebruik gewoon een stuk van gipsplaten , maar als je sluiten in een kast met vouwdeuren , zal je meer dan een stuk nodig . Dicht de naden van de gipsplaten met de gipsplaten tape, en dan bedekken dat en de schroeven met gipsplaten cement . Laat het volledig drogen en dan zand het glad .
8

Schilder de hele muur . U kunt om te beginnen met een primer op alleen de gipsplaten en voeg vervolgens meerdere lagen om de hele muur om een egale kleur te krijgen. Spijker de plinten in plaats over het gedeelte van de muur u ingevuld

Kunt u Cork Underlayment Onder DuraCeramic

? DuraCeramic tegel vertoont een samenstelling en een reeks van functies die verschilt van de traditionele soorten vloeren zijn . De innovatieve vloer is een kalksteen samengesteld waarin polymeer hars. Het heeft de flexibiliteit van linoleum , maar het uiterlijk van keramische tegels . Een goede ondervloer of onderlaag is noodzakelijk . Vaste oppervlakken zoals triplex zijn best , maar kurk onder

Meer dan ooit