Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te scheuren uit een Counter

Vernieling voor een renovatie is tijdrovend en arbeidsintensief . Hoewel het hoeft niet te netjes worden gedaan , is het gedaan moeten worden zonder schade aan omliggende muren of installaties . Dit betekent dat de meest tijdrovende deel van het uitrukken van een aanrecht bereidt te scheuren uit het aanrecht door het verwijderen van omringende objecten , zoals de wastafel. Zodra dit gedeelte is afgerond , de rest neiging om snel te gaan . Wat je
Adjustable wrench
Plumber's moersleutel nodig
schroevendraaier
Verfschraper
koevoet of koevoet
Jigsaw
Werkhandschoenen
beschermende brillen < br >
Toon meer instructies
1

Zet het water en gas aan het aanrecht spoelbak en kookplaat. Zoek de afsluiters onder de toonbank . Draai de afsluiters naar de stand uit . Test de lijnen om zeker te zijn dat het water en gas zijn uitgeschakeld door te proberen aan te zetten op het aanrecht en fornuis . Kopen van 2

Maak de aanvoerlijnen van de afsluiters een bahco . Als uw kookplaat is elektrisch, schakel het betreffende elektrische stroom op de hoofdschakelaar en haal de elektrische lijn .

Koppel 3 de P val van de afvoerpijp onder de gootsteen met behulp van sleutel van een loodgieter .
4

Controleer onder de kookplaat te zien of het wordt geschroefd in de teller . Zo ja, draai het met een schroevendraaier .

Trek
5 omhoog en uit de kookplaat . Als het niet zal komen , lopen een verf schraper onder de rand van de kookplaat , omringd om eventuele lijmresten te verwijderen, probeer het opnieuw om het te verwijderen . Herhaal dit proces met de gootsteen. Als de wastafel in het bezit is van tegels , moet u wrikken de tegels en mortel rond de wasbak voordat u hem uit . Verwijder de tegels en mortel met een verf schraper .
6

Verwijder alle lades uit de kasten . Schroef kastdeuren en leg ze opzij . Bewaar de schroeven om ze later opnieuw te gebruiken.
7

Controleer onder het aanrecht voor schroeven die kunnen worden die de strijd met de kasten eronder. Schroef het aanrecht .
8

Wedge een koevoet of een koevoet onder de rand van de toonbank en wrikken het op. De teller kan relatief gemakkelijk komen . Als u problemen ondervindt het loskoppelen van de aanrecht , probeer het snijden van het aanrecht weg van de kasten eronder met behulp van een decoupeerzaag .

Hoe los ik mijn trap die gevaarlijk Steile

De onderdelen van een trap die de steilheid van de trap te bepalen zijn de stringers , of het hout bretels, waarop de trap zitten . De stringers hebben inkepingen , een voor elke trap , en de afstand van deze inkepingen bepaalt de trap plaatsen . Als een trap in een huis lijken gevaarlijk steil , dan moet je knippen en installeren van nieuwe stringers , en eventueel de treden , ook met het oog op

Meer dan ooit