Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe Frame een kast met geen plafondbalken of vloerbalken

Bouwen van muren of structuren waar er geen bestaande balk kader vereist een andere aanpak dan de norm . Meestal balken zijn beschikbaar voor gebruik als een stevige basis waarop de structuur kan rusten , lenen sterkte en creëren een stijf geheel. Wanneer deze niet bestaat, de kast , in dit geval moet worden gebouwd om zichzelf te houden met behulp van de bestaande vloeroppervlak en het plafond als anker en /of wig punten en het verstrekken van een groot deel van haar eigen kracht . Wat je
Meetlint
Two -by -four hout
cirkelzaag
Hamer
Spijkers
Level
Boormachine
Wood beetje
gipsplaten nodig schroeven
Schroef pistool
veiligheidsbril
Werkhandschoenen
Toon meer instructies
1

elke wand van de kast voordat Monteer aan het verhogen van het in positie te creëren de strakste en meest stabiele constructie mogelijk . Gebruik je meetlint om de totale hoogte van de constructie van de vloer tot het plafond te peilen . Meet de lengte van de kast muur en van begin tot eind . Kopen van 2

Knip een lengte van twee bij vier centimeter aan de lengte van de muur passen bij uw cirkelzaag . Dit zal dienen als de bodemplaat . Snijd opnieuw dezelfde lengte te dienen als de bovenplaat . Meet en verkort twee -by - fours op de hoogte van de wand , en zorg ervoor dat 1 1/2 cm aftrekken aan elk uiteinde van de meting om rekening te houden met de top -en bodemplaten .
3

Leg de bovenste en onderste platen op de vloer parallel aan elkaar en installeer de rechtopstaande studs u zojuist hebt gesneden . Begin aan een uiteinde van de platen en zet een tapeind boven -en onderplaten van spijkers door de platen en in de uiteinden van de tap . Herhaal dit proces elke 16 centimeter tot je de andere kant van de platen te bereiken , en de eerste wand is ingelijst .
4

Kantel de muur omhoog totdat deze wiggen tussen het plafond en de vloer op de gewenste plaats van installatie . Gebruik je hamer om de bovenste en onderste platen slaan totdat de muur staat perfect recht . Gebruik je niveau te controleren of de muur is schietlood .
5

Zorg piloot gaten door de bodemplaat , maar niet in de vloer oppervlak onder , elke 16 centimeter of zo met je boormachine en hout bit . Rijd gipsplaten schroeven in de gaten en draai ze met je schroevendraaier . De vloer oppervlak heeft meestal een houten ondervloer of basis die zullen helpen om de bodemplaten zijn plaats te houden .
6

Bouw de volgende muur op dezelfde wijze als de eerste . Rechtop en installeer het op dezelfde manier . Bevestig elke muur naar het volgende met je hamer en nagels . Het resultaat zal zijn vrijstaande muren die kracht lenen van elkaar op elke hoek , de vorming van een meer stevige kast .

Hoe te Stairs Build met ingesloten Risers

De bijgevoegde risers op trappen beschermen de endgrain van de stringers , de steun voor de hele set van trappen. Als de stringers geworden verweerde en verrotte , zal de trap gevaarlijk worden. Zonder de riser , de trap ook gevaarlijk worden voor het vangen van een voet onder een loopvlak en struikelen op de trap , mogelijk leiden tot rug-of nekletsel . Het installeren ingesloten risers is simpel

Meer dan ooit