Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe bouw Stapelen Kasten Van de vloer tot het plafond

Stapelen kasten zijn koel . Ze passen samen om een ​​grote opslagruimte of individueel als minimaal , modulaire eenheden die kunnen worden verplaatst van kamer naar kamer te creëren . Stapelen kasten worden bereikt door ze te bouwen met overlappende frames die een kabinet mogelijk te passen in zijn voorganger hieronder . Dit type kast kan bijna overal worden gebruikt om meer opslagruimte in kantoren, woningen , garages of winkels geven . Uniformiteit

Stapelen kasten vertrouwen op uniformiteit goed te laten werken . Het ontwerp van de doos is niet echt zo belangrijk , maar het kabinet moet klein genoeg voor u op te halen zijn. De ideale grootte is tussen de 12 en 18 cm diep , 32 cm hoog en niet breder dan ongeveer 36 centimeter . Dat is zo ongeveer recht voor u om uw armen om wrap en til . Plan over het toevoegen van een deur of twee deuren aan de voorzijde ; echter de deur ontwerp is aan u , zal het geen verschil voor het stapelen vermogen maken . De onderkast kan bijna elke grootte, zolang de kast boven is kleiner 1 1/2-inches in breedte en lengte , waarbij ieder meubel ook verminderd in dezelfde mate toenemen als zij stijgen . Als bijvoorbeeld de onderkast is 24 per 24 cm , degene die past in het moet 22-1/2-by-22-1/2 . De vergrendeling, of binden van de kasten afkomstig uit het gezicht frame zijde staanders op de kast als ze passen rond de omtrek van de voorgaande kast .
Vak

Construct de doos van 3/4-inch spar of hardhout multiplex voor lichtheid - vergeet niet dat je hen zal tillen . Veel meubelmakers gebruiken spaanplaat , maar het is te zwaar . Bouw de dozen welke manier je wilt met verstekhoeken of stootvoegen op de hoeken . Zorg dat alle vakjes zijn uniform. Knip alle onderdelen voor elk van de kasten tegelijk en zet de vakken tegelijk . Heeft een plank niet toe te voegen tijdens de eerste bouwwerkzaamheden ; later installeren met behulp draagklemmen . Dit helpt ook om te hakken het gewicht . Nietje alle multiplex dozen aan elkaar met lijm en 2 -inch nietjes . Hier is de sleutel te stapelen kasten , installeert de onderste en bovenste panelen 1 duim van de randen om een lip te vormen bij de bovenkant en onderkant rond de omtrek van de doos . De lip biedt de functie stapelen nadat het gezicht frame is gelijmd .
Gezichtskader

Bouw een gezicht frame met behulp 3/4-by-3 1 /2 inch hardhout . Het gezicht frame is de voorzijde , buitenzijde op bijna alle kasten . Het frame gezicht leent integriteit , stabiliteit en schoonheid aan de boxen . Snijd de stukjes op een hardhouten frame dat past flush op de zijkanten , boven-en onderkant van de doos vormen. De 1 - inch lip aan de bovenkant en onderkant zal overeenkomen met de lip u gemaakt met de bovenste en onderste plank . Doe lijm en gebruik een pin nagelpistool met 1-1/4-inch pin nagels om het spoelen te bevestigen aan de bovenkant, onderkant en zijkanten , aan de voorkant van de doos . Klemmen toevoegen en laat het gezicht frame nachts binden aan de doos . Verwijder de kabels en zand de kast glad met een hand blok en 100 - korrel schuurpapier . Voeg beits en lak , of verf zoals gewenst.
Finish

Snijd de deuren van 3/4-inch hardhout multiplex . Begin met het snijden van een stuk triplex dat is 3/4-inch groter aan alle vier zijden dan de nominale frameopening . Het is OK om een enkele deur gebruiken indien gewenst , maar het werkt beter als je de deur in tweeën om twee deuren side-by -side te maken op de kast . Zand en de afwerking van de deuren van de kasten passen , en gebruik uw keuze van scharnieren aan de deuren hangen . Stapel de kasten op een top van de andere , de 1 -inch lip op de boven-en onderkant past zijn voorganger perfect aan de kasten te vergrendelen.

Het toevoegen van een ingebouwde Entertainment Center een Living Room

een entertainment center installeren kan vloer ruimte te besparen en gebruik maken van verspilde ruimte op de muur . Je zou weg te doen met kleine kasten in de kamer gebruikt voor opslag , het creëren van een plan meer open voor meubels . Construeren van de eenheid van vloer tot plafond en van wand tot wand , bijvoorbeeld , maakt opslag voor items zoals media-apparatuur en boeken . Overwegen versc

Meer dan ooit