Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> Bouw van het Huis >> Content

Hoe doet u mee dakspanten

Rafters worden gebruikt in alle soorten dak framing . Zelfs dakspanten , de meest populaire methode van framing vandaag, gebruiken spanten , hoewel ze top akkoorden worden genoemd in trossen . Ze ondersteunen de belasting op een dak van het gewicht van de dakbedekking sneeuw en ijs ophopingen en de kracht uitgeoefend door de wind slaan dak . Zij zijn de traditionele vorm van dakbedekking, die teruggaat tot bij de mens voor het eerst in geslaagd een paar logs over sommige muren en bedekt ze met brush.Things je nodig hebt
Framing nagels
Hammer
Hurricane bandjes, optioneel < br > Houten of metalen verstevigingen , Heb optionele sex show meer instructies
1

Doe balken aan de boven-of piek , ofwel aan elkaar of aan een centrum ruiter . Word lid van balken op de uiteinden caps muur , de bovenste planken op de buitenmuren , die eigenlijk dragen het gewicht van het dak . De traditionele methode van verbinden is framing nagels , 10d en 12d , die lange stalen spikes gehamerd door een stuk hout in een andere zijn . Kopen van 2

Installeer spanten op de muur door nagelen framing nagels met een hamer door de birdsmouth of lager punt inkeping , snijd in de bodem van het spant om veilig te passen in de dop bord . Rij twee spijkers , een aan elke kant van de birdsmouth . Beveilig deze verbinding met orkaan bandjes, die metalen connectoren die het spant en de muur cap overlappen en worden genageld aan beide stukken zijn . Sommige bouwvoorschriften vereisen nu deze op alle daken als een extra voorzorgsmaatregel tegen windbelasting .

Sluit 3 spanten op het hoogtepunt met een ruiter of met gussets . Een ruiter loopt tussen paren spanten de lengte van het dak , de feitelijke piek vormen . De hoekige toppen van spanten worden genageld aan de ruiter , twee spijkers in elk dakspant . Gussets zijn een optie op sommige daken als zij zich niet baseren op een heuvelrug boord, maar gebruik maken van de spanten naar de top te vormen. Gussets kan hout of metaal zijn. Ze zijn driehoeken gevormd om de schuine delen van de spanten van het piek verbinding tot onder de bodem van het spant gewricht. Ze worden genageld over de spanten om ze stevig te sluiten .
4

Voeg extra kracht om spant gewrichten, met of zonder nok raad, met kruis of kraag banden . Dit zijn spant platen gesneden met uiteinden schuin naar de hoek van de buitenkant van de spanten passen en bevestigd tussen twee spanten onder de piek . U kunt kraag banden toe te voegen aan de buitenkant gezichten van de spanten of gesneden om te passen in het spant driehoek ; de laatste worden vastgemaakt met hout of metaal gussets aan beide zijden van de band .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/home-building/1002123431.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.