Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> Bouw van het Huis >> Content

Dingen die nodig zijn bij het verplaatsen naar een nieuwe staat

Verhuizen naar een andere staat kan een stressvolle inspanning zijn. Volgens het US Census Bureau , van die bewegen , 12,6 procent verhuizen naar een andere staat . Vanwege de lengte van de afstand, zijn er veel dingen te overwegen om ervoor te zorgen de bewegende proces zo soepel mogelijk te maken. Adreswijzigingen

Volgens Gentle Giant , een maand voor de verhuizing wil je contact opnemen met uw arts, tandarts en postkantoor over uw verhuizing. Twee weken voor uw verhuizing contact nutsbedrijven om een ​​onderbreking van de diensten . Relais uw adreswijziging aan alle credit card bedrijven , banken , mobiele telefoon providers en iedereen die zullen blijven sturen je e-mail . Houd het ministerie van voertuigen van uw adreswijziging zo je rijbewijs zal worden bijgewerkt . Ze kunnen ook het antwoord andere vragen over verplaatsing met betrekking tot het rijden.
Job Verhuizing

Vele malen mensen die buiten de staat gaan doen, omdat ze al gevonden een baan in die bepaalde staat . Andere tijden, kan de persoon in beweging worden werkzoekende voordat ze verhuizen . Het internet heeft zeker maakte zoeken naar een baan gemakkelijker dan in het verleden , met de mogelijkheid om te zoeken in het zakenbankieren en soms zelfs online interviewen. Krantensites , Monster.com en Craigslist kan bieden allemaal potentiële werkgelegenheid. Zodra een interview wordt voorgesteld , kunnen afspraken worden gemaakt om online of in persoon te interviewen.
Bewegend voertuig

Wanneer u verhuist naar een andere staat is het nuttig om zoveel mogelijk te beperken het bedrag van de grote items die worden vervoerd . Het hebben van een garage sale of verkoop van artikelen online kan grote manieren om zich te ontdoen van huishoudelijke artikelen voor de verhuizing . Bepaal wat waard transporteren versus welke items gemakkelijker zou zijn om te kopen zodra de verhuizing is voltooid is . Je zou kunnen besluiten de woonkamer set heb je wordt oud en je wilt een nieuwe set , dus bespaart u de ruimte voor meer waardevolle spullen. U moet ofwel het huren van een verhuiswagen die u rijdt of huren van een verhuisbedrijf . Wacht niet tot de laatste minuut om het huren van een bewegend voertuig .
Dozen

U vindt er tal van dozen nodig voor uw verhuizing . Veel supermarkten zullen graag deze aan u geven als je daarom vraagt ​​. Aanpakken van de bewegende proces in kleine stapjes . Plan vooruit en beginnen boksen up items een beetje op een moment . Een maand je kan krijgen van de keuken gedaan en de volgende maand maken de badkamer compleet . Dit helpt om de stress te verlichten en te elimineren uitstel . Op deze manier zul je niet overhaast in het nemen van beslissingen over wat te behouden en wat om zich te ontdoen van .
Help

Verhuizen is een hele klus . U krijgt alle hulp die u kunt krijgen . Vraag familieleden en vrienden om u te helpen gaan door huishoudelijke artikelen en box ze op. Zij kunnen u ook helpen runs maken naar de Goodwill of samen een garage sale . Vergeet niet om ook hulp beschikbaar hebben zodra u aankomt in uw nieuwe locatie . Het kan zijn dat hulp te huren als je geen familie hebt in je nieuwe omgeving. Als je kleine kinderen hebt , kan het nuttig zijn om een oppas te huren .
New Services

Eenmaal gevestigd in je nieuwe plek, is het belangrijk om te zoeken naar nieuwe diensten . Voor de verhuizing , moet u uw nutsvoorzieningen klaar om te gaan hebben . Collega's en buren kunnen goede bronnen voor de aanbevelingen voor artsen en tandartsen . Heb records van uw oude klinieken overgebracht zodra u een nieuwe te vinden. Als je opgespaarde met een kleine bank voor, zult u waarschijnlijk nodig hebt om een ​​nieuwe bank te vinden ook . Als u kinderen hebt , contact op met de lokale school voor registratie-informatie . Sommige steden bieden welkom pakketten om nieuwe families . Controleer met de stad waarnaar u verhuist .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/home-building/1002123430.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.