Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> Bouw van het Huis >> Content

Hoe maak je een Lean -to Shed Dak Build

Een afdak loods is alleen dat - een schuur die leunt op de muur van een huis , garage of schuur voor ondersteuning. Aangebouwd loodsen zijn zeer geschikt voor het opslaan van maaimachines, fornuizen, tuin , en andere dingen die moeten worden beschermd , maar hoeven niet te worden in een vrijstaand gebouw. De meeste afdak stallen zijn gebouwd met open uiteinden voor een gemakkelijke toegang . Ze zijn in principe twee parallelle wanden verbonden door een dak. Aangebouwd loodsen gebouwd kan worden om een ​​huis of garage te typen, of hebben hun eigen gevelbeplating en dakbedekking , vaak gemaakt van golfplaten metal.Things je nodig hebt
Ledger board ( 2 - door - 4 - inch of 2 - door -6 ) op Meetlint
cirkelzaag
lange schroeven
schroefmachine
Level
2 - door - 4 - inch spanten boards
Framing nagels
Hammer < br > 1 - op - 4 - inch strip mantel
Golfplaten dakbedekking ( staal of aluminium ) op gegalvaniseerde of aluminium schroeven met kunststof ring toppen
loodslabben
Metal druppelen rand
Tin knipt of metalen zag
Clear siliconenkit
Toon meer instructies
1

Maak een grootboek bord te bevestigen aan de bestaande muur en ondersteuning van de bovenkant van het afdakje . Meet de breedte van de gevel , en snijd het bord met een cirkelzaag op dezelfde lengte . Gebruik een 2 - door - 4 - inch board voor een kort dak (tot ongeveer 8 meter ) , een 2 -voor- 6 voor een langere . Kopen van 2

Fasten het grootboek bord op de bouten in de bestaande muur met lange schroeven en een schroevendraaier (u kunt de bekleding te verwijderen op de bestaande muur of laat het op zijn plaats ) . Gebruik een niveau om het grootboek directieniveau maken op een hoogte boven die van de buitenkant schuur muur (u kunt het afdak op een standplaats of helling die je wilt, maar het moet helling 1 inch voor elke 10 meter maken het loopt van de grootboek boord ) .
3

Sluit de uiteinden van de grootboek bestuur en de uiteinden van de buitenmuur met 2 - door - 4s onder een hoek gesneden om te passen tussen die muren . Nagel die aan de buitenkant van het grootboek bord en de muur . Voeg interne 2 - door - 4s voor spanten voor een afdak langer dan 4 meter te werpen ; snijd deze aan de hoeken te passen tussen de muren en teen - nagel ze op hun plaats ( - teen spijkeren drives nagels diagonaal door een bord in een andere ) . Ruimte spanten 24 centimeter uit elkaar .
4

Installeer 1 -by - 4 - inch mantel strips over de spanten , schuur begin tot eind te werpen . Nagel deze aan elke dakspant in 12 -inch stappen van buitenwand naar grootboek boord . Houd ze level .

Bedek 5 het afdak met golfplaten dakbedekking . Plaats het eerste paneel aan een uiteinde van het dak en zet deze om het omhulsel aan boven- en onderzijde met een schroevendraaier en gegalvaniseerd staal of aluminium schroeven ( afhankelijk van het type dakbedekking metaal ) met plastic ringen op hen . Zet een schroef in elke mantel strook , door het dal van de golfplaat . Doe er niet een schroef in de laatste vallei , waar de volgende panel zal overlappen .
6

Voeg nog een paneel aan de zijkant , overlappen de ribbels volgens de aanbevelingen van de fabrikant , meestal een nok en een vallei. Bedek de bodem van het dak en voeg een tweede rij panelen boven eventueel overlappen de onderste rij van 6 cm . Panelen normaal zijn 8 of 10 meter lang , maar kan worden gekocht in langere lengtes , dus voor sommige daken slechts een rij nodig zal zijn . Gebruik blikschaar of een ijzerzaag om panelen op maat gesneden waar nodig.

Zet 7 loodslabben aan de bovenkant van de golfplaten dakbedekking , genageld aan het gebouw muur en het overlappen van de dakbedekking om water af te buigen langs de dak. Dicht de top van het knipperen met duidelijke siliconenkit . Voeg druppel randen aan alle zijden van het dak , loodslabben elementen die water af te leiden van het dak en ook verzegelen scherpe randen . Knipperende is van metaal gebogen om een ​​rechte wand en een schuin dak overlappen. Drip rand is van metaal afdichten van de uiteinden van het dak om vocht te voorkomen dat in het kader van de dakbedekking .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/home-building/1002123420.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.