Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> Bouw van het Huis >> Content

Gray Vs . Wit Dunne Set Mortel

Vereist voor de installatie van de tegel , variërend van kleine mozaïeken tot grote kalkstenen tegel , thinset komt in twee kleuren : wit of grijs . De kleur van thinset wordt bepaald door het type cement tijdens het fabricageproces ; wit cement wordt gebruikt in wit thinset ; grijs cement in grijs ; beide kleuren voeren identiek . In veel gevallen heeft de kleur van thinset niet uit. Niettemin, in sommige gevallen de keuze van het materiaal van de doe-het - zelver bepaalt de kleur van thinset nodig is voor de baan . Glas mozaïek tegel

Door hun doorschijnende of volledig transparant eigenschappen , mozaïektegels vereisen installatie met witte thinset . Indien geïnstalleerd met grijze thinset , zal de kleuring van mozaïeken drastisch veranderen . Aan de andere kant, is wit thinset niet af aan het uiterlijk en de kleur aanbod van glas mozaïek tegels .
Travertijn en poreuze natuursteen

kalksteen zoals travertin is zeer poreus en vlekken gemakkelijk . Om deze reden , experts raden het gebruik van witte thinset in het installeren van poreuze steen. Let op dat witte thinset nog steeds vlekken op de meest poreuze soorten kalksteen .
Slate Tile

Leisteen tegel is meestal minder poreus dan travertijn en heeft een donkere - gekleurde lichaam. Daarom wordt grijs thinset aanbevolen . Wit thinset blijken moeilijk te reinigen van het oppervlak en kleine scheuren op het afgewerkte oppervlak van leisteen ; grijs thinset elimineert dit risico.
graniet

Graniet tegel is extreem compact en ongevoelig voor vlekken tijdens de installatie , dus ofwel grijs of wit thinset geschikt zijn, hoewel de do - het-zelver kan willen de thinset kleur die het dichtst in kleurbereik zijn geselecteerd grout kleur te kiezen .
Keramiek en porselein Tegel

keramische en porseleinen tegel hebben een gemeenschappelijk kenmerk : het maakt niet uit of je ze installeren met ofwel grijs of wit thinset . Vaak is de keuze van thinset kleur komt gewoon neer op de specie kleur selectie . Bijvoorbeeld , als u de installatie granieten tegels en een grijs- getinte grout kleur heeft geselecteerd , grijs thinset is een goede keuze voor de installatie. Als de thinset toont door de specie , zal het minder opvallen .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/home-building/1002123417.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.