Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> Bouw van het Huis >> Content

Huis Elektrische Panel Bedrading Regels

Bijna elk toestel , machine en het apparaat in uw huis draait op elektriciteit. Veel moderne woningen zijn voorzien van alle - elektrische mechanische systemen, van de boiler en kachel op de wasdroger en interieur verwarming. Alle elektriciteit voor uw huis wordt verspreid via een elektrische paneel , en er zijn strikte regels ingevoerd om ervoor te zorgen dat uw bedrading en elektrische dienst is veilig . Electric Code

Iedere lokale jurisdictie heeft codes voor het bouwen van nieuwe woningen , thuis renovaties en projecten die vereisen toe te voegen aan het elektrische systeem van een huis . De meeste landen modelleren hun lokale codes op de National Electric Code die is ontwikkeld en wordt onderhouden door de National Fire Prevention Association. De NEC en lokale codes bevatten veel regels over thuis elektrische panelen .
Size Matters

gebruik thuis elektriciteit groeide, heeft de grootte van de elektrische panelen nodig. Een grotere elektrische systeem vereist een grotere elektrische paneel , meestal met meer circuits . Oudere woningen kan nog wel 60 ampère elektrische panelen . Naarmate de tijd verstreek , de trend verschoven naar 100 ampere diensten , en nu in vele rechtsgebieden , de lokale code specificeert een 200 ampère service met een bijpassende elektrische paneel in nieuwe eengezinswoningen worden geïnstalleerd . Als uw huis heeft een oudere , 60 ampère dienst , moet u upgraden . Als uw huis heeft een 100 amp service en u bent niet met problemen zoals struikelde circuit breakers , je geluk hebt. Als problemen zich voordoen of u van plan om te verbouwen of toe te voegen aan de woning, upgraden naar een 200 ampère service en elektrische paneel .
Circuits

elektrisch paneel is waar afzonderlijke circuits ontstaan ​​. De elektrische code dicteert een speciaal circuit en stroomonderbreker voor sommige toepassingen , zoals uw kachel of airconditioning , met de grootte van de gebruikte draad en stroomonderbreker omvang bepaald door de elektrische behoefte van het apparaat . Andere circuits zijn groepen van verlichting en stopcontacten ; bijvoorbeeld, zou alle elektriciteit voor een individuele slaapkamer op een circuit . Het aantal circuits die u kunt installeren is onbeperkt . Het aantal lampen en stopcontacten u kunt groeperen afhankelijk van hoeveel van de verlichting en stopcontacten zullen gelijktijdig worden gebruikt. Het is mogelijk om zwaardere draad en een grotere stroomonderbreker en de groep meer verlichting en stopcontacten samen te gebruiken , maar een betere regel is om een andere stroomonderbreker in het elektrische paneel en de groep minder verlichting en stopcontacten samen te installeren.
professionele vs DIY

Basic huis bedrading is een vaardigheid die je kunt leren om veilig te doen . Echter, als u niet geschoold en deskundig, het huren van een erkende elektricien om te werken aan het elektrisch systeem van uw huis of installeren elektrische paneel van uw huis . Niet alleen doen ze veiligheidsvoorschriften volgen , ze weten ook de toepasselijke elektrische code regels die moeten worden gevolgd . Als u uw eigen elektrische werkzaamheden aan projecten waarvoor een bouwvergunning aan het doen zijn , moet u mogelijk een erkende elektricien in te huren om uw werk te controleren en af te tekenen op het aan de eisen van het gebouw controles door de vergunning voldoen .
< Br Aanmelden>

From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/home-building/1002123414.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.