Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> Bouw van het Huis >> Content

Bevestigen van Wood Stucco

Builders kies een methode voor bevestiging hout gepleisterde oppervlakken afhankelijk van de functie van het hout post . Terwijl de bouw lijmen volstaan ​​voor montage lichtgewicht , decoratieve objecten, zware of dragende items vereisen directe bevestiging aan de studs of zware muurankers muur . Met een steenboor , kan een standaard boormachine doorboren stucwerk te laten schroeven , vertraging bouten of muurankers aan de greep van de gepleisterde muur . Als u ervoor kiest om lijm te gebruiken, gebruik een lijm die aangrijpt bij contact ; contactlijmen snel in te stellen , zodat je niet hoeft te klemmen of te houden materialen voor een lange droogtijd period.Things Je
Schrobborstel nodig
Reiniging verbinding
Rag
Wood
Bouw contact lijm
Meetlint
Potlood boormachine
Wood beet
Metselwerk beetje
KNIEBOUT
schroevendraaier
Stud finder
Moer driver
Lag schroef < br >
Toon meer instructies
Construction Adhesive
1

Gebruik een scrub borstel en schoonmaken compound op het stucwerk gebied waar u van plan om het hout te installeren. Verwijder vuil , vet en gruis . Veeg de installatie met een doek . Laat de installatie gebied droog is . Kopen van 2

Maak de achterkant van het hout met een doek om vuil en vuil te verwijderen . Lees de instructies voor de bouw contactlijm aan de lijm van de ingestelde tijd vast te stellen ; identificeren dit keer voor het aanbrengen van de lijm .
3

Borstel of knijp lijm op de muur en op de achterkant van het hout . Druk op de achterkant van het hout tegen het stucwerk kleefstof bedekte . Stevig het hout tegen het stucwerk voor de duur van de lijm van de ingestelde tijd .
Muurverankeringsplaten
4

Markeer de locatie van de bevestiger op het oppervlak van het hout met een tape meten en potlood. Bevestig een houten beetje aan de boormachine en boor door het bos bij het ​​merk. Houd het hout tegen het stucwerk oppervlak op de gewenste plaats van installatie . Druk op een potlood door het gat van het hout en het gebruik van het potlood om een sluiting merk te creëren op het stucwerk oppervlak .
5

Bevestig een steenboor om de boormachine . Boor door het stucwerk oppervlak aan de sluiting merk totdat het beetje dringt de spouwmuur . Verwijder de schroef van de toggle gaffelbout 's . Plaats de schroef door het gat in het hout en rijg de toggle op aan de schroef .
6

Plaats de schakelaar in het gat in het stucwerk oppervlak. Druk het hout vlak tegen het stucwerk oppervlak. Draai de schroef naar rechts met een schroevendraaier om de toggle tegen binnenkant van de muur te trekken . Blijf de schroef vast te draaien totdat de schroefkop vlak tegen het hout en stevig verankert het hout om het stucwerk .
Mount Stud
7

Zoek studs met een stud vinder van het interieur van het gebouw of door het oprekken van een meetlint van de buitenmuur hoek naar het centrum van de muur . Studs zijn meestal verdeeld 16 centimeter op centrum. Trek de dikte van de stuclaag en wand mantel van uw metingen . Markeer locaties de studs ' op het stucwerk met een potlood .
8

Bevestig een houtboor van de boormachine . Kies wat ongeveer gelijk in diameter aan de soepele gedeelte van de vertraging schroef schacht ; het gladde gedeelte sluit draden. Boor een gat door het bos . Bevestig een steenboor aan de boor . Boor een gat in het stucwerk op de stoeterij merk; boor alleen door het stucwerk .
9

Bevestig een houten beetje aan de boor . Kies een bit in diameter iets kleiner dan gladde schacht van de achterstand schroef 's ; dit laat genoeg hout voor discussies te grijpen . Steek de boor door het gat in het stucwerk en boor een starter gat in de stoeterij ; de boordiepte starter is ongeveer gelijk aan de lengte van de schroef .
10

Bevestig een moersleutel aan de boor . Lijn gat van het hout met het gat in het stucwerk . Monteer het hoofd van een achterstand schroef 's in de moer bestuurder . Druk op de schroef tip door het bos en door het gat in het stucwerk totdat de punt rust tegen de stoeterij . Rijd de schroef in de stoeterij tot hoofd van de schroef trekt het hout vlak tegen het stucwerk oppervlak .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/home-building/1002123409.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.