Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> Bouw van het Huis >> Content

Hoe te meten Rough wandopeningen

Meten ruwe muur openingen correct is essentieel bij het installeren van nieuwe ramen en deuren . Een correcte meting zal ervoor zorgen dat u de juiste maat deuren en ramen te bestellen voor uw gebouw . U kunt de ruwe muur openingen op een gebouw te meten zonder de hulp van een professional. Je hebt alleen een paar eenvoudige tools om de klus done.Things je nodig hebt
Meetlint
Potlood en Papier
Toon meer instructies
1

krijgen naar een ruwe opening voor een venster op de muur . Plaats het uiteinde van het meetlint op de ruwe vensterbank . Dit is de plank die horizontaal onder in de raamopening .

Meet Pagina 2 de afstand van de bovenkant van de ruwe dorpel aan de onderkant van de kop . De header is de kaart aan de bovenkant van de opening . Houd de band tegen de verticale bekleding stud om het recht te houden . Noteer de verticale meting. Dit is de vensterhoogte .

Plaats 3 de tape op de bovenzijde van de ruwe dorpel . Meten van de afstand tussen de trim studs. Noteer de horizontale meting , dat is het venster breedte .
4

Ga naar een deur opening. Meet de verticale afstand van de vloer tot de onderkant van de kop plaat. Houd het meetlint recht . Noteer het nummer . Dit is de deurhoogte .
5

Meet de horizontale afstand tussen de binnenkant van de trim studs in de deuropening . Houd de tape niveau . Dit is de breedte van de deur .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/home-building/1002123407.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.