Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> Bouw van het Huis >> Content

Het opbouwen van een Authentieke Log Cabin

Blokhutten hebben mensen beschut voor duizenden jaren , voornamelijk in Noord-Europa , waar bomen waren overvloedig en de noodzaak van isolatie was hoog . Immigranten brachten het ontwerp over de oceaan naar Noord-Amerika , en blokhutten zijn nu betrokken bij de Amerikaanse geest met pioniers , de Midwest en Abraham Lincoln .
Blokhutten viel uit de gratie als de Amerikaanse samenleving werd geïndustrialiseerd en gespecialiseerd , en het beroep van het bouwen van een eigen huis werd minder duidelijk. Maar in de afgelopen jaren , log -cabin gebouw kende een heropleving , waarschijnlijk als onderdeel van de grotere doe-het -zelf- beweging die zich in het hele land .
Houten huis kits op de markt van vandaag maken het bouwen van een huis een meer haalbare droom. Maar veel mensen op zoek naar hun eigen huis te bouwen willen doen vanuit het niets , misschien zelfs het kappen van de bomen zelf .
Welke route je neemt, lijkt het een enorme onderneming , maar experts beweren dat het relatief eenvoudig en veel goedkoper dan het bouwen van een conventionele woning .
toestaan ​​Concerns
John Powers , mede-oprichter van de Log Homes From Scratch Fellowship , gevestigd in Texas , woont in een houten huis met zijn familie en adviseert anderen over hoe ze hun eigen hutten bouwen . Hij is een pleitbezorger voor log huizen als een betaalbare optie . "Ik gestapelde mijn huis voor 10.000 dollar , " zei hij . "Ik had veel geld over ! "
Het eerste wat de meeste potentiële bouwers maken over is het toelaat , want log huizen lijken zo verschillend van andere structuren te zijn . Powers heeft echter nooit een klant of collega niet aan goedkeuring te bouwen te krijgen. "De meeste bouwinspecteurs zijn onbekend met log homes , dus je zou een ingenieur nodig hebben , en zal hij af te tekenen op het, waardoor de stad inspecteur om af te tekenen als goed, " zei hij .
Greg Landess , vice-president van sales en marketing bij Blue Ridge Log Cabins in South Carolina , zegt bestemmingsplan kwesties en stad codes zijn hetzelfde met log homes en standaard woningen . " We bouwen aan dezelfde codes die elke site builder doet , " zei Landess , wiens bedrijf maakt modulaire log woningen die kunnen worden aangepast aan speciale bestellingen en verscheept naar bouwplaatsen . " De aansluitingen zijn hetzelfde als bij elke andere huis . "
Het vergunningsproces is een element van de log - huis gebouw waarvoor het kopen van een kit is het makkelijker manier om te gaan . Iedere kit arriveert preapproved door een ingenieur . Voor zover van-nul bouwers zijn echter bezorgd , dat is het enige voordeel aan het kopen van een kit . Zowat heel DIY houten huis website heeft een hele sectie gewijd aan het kwaad van kit woningen . Het is een mening, maar sterk wordt vastgehouden
Log woningen kunnen alle voorzieningen van standaard huizen hebben , hoewel de bedrading en leidingen niet kan worden opgenomen in de buitenmuren . ; ze lopen meestal via de binnenmuren of partities . En voor sommigen is de term "cabine , " wat een klein , eenvoudig huis , is niet het juiste woord . Landis heeft gewerkt aan een 8300 vierkante meter houten huis .
Vanuit Kit vs From Scratch

De strijd tussen blokhut traditionalisten en log home kit verkopers is omstreden . De laatste groep heeft tot doel het proces eenvoudig te maken , terwijl de eerste zegt het bouwen van je eigen is gemakkelijk genoeg en goedkoper .

John Powers , die zijn houten huis gebouwd vanaf nul voor $ 10.000 , heeft geprijsd kits van hetzelfde plein beelden die kosten meer dan $ 100.000 . De kits hout dat is al gestript en behandeld , die enkele van de rustieke verwijdert bevatten ook , out -in- aard element dat veel log huiseigenaren hunkeren .

" De kits hebben alle draftiness van een houten huis zonder de thermische massa , "zei Powers .

Toch , ze maakt het proces eenvoudiger , van de garanties en gebouw instructies om het certificaat van de ingenieur die bij elke kit . Voor iemand met meer geld dan tijd , kan het de betere optie zijn .
Van de grond af
Of u bouwen van een kit of vanaf nul , dan moet je om te beslissen over uw stichting . Een regelmatige plaat kon kraken onder het gewicht van de gestapelde blokken , zodat Powers raadt het gebruik van ofwel een zeer diepe plaat , waarop minimaal 2 meter onder de vorst lijn , of het beveiligen van uw houten huis met een reeks van 2 meter brede cement pieren.
het volgende nummer raakt de kern van de zaak : de logs zelf . Sommige puristen - en Powers is een - niet het hout ze kiezen te behandelen. "Ik geloof niet in behandeld hout, " zei Powers . "Met onbehandeld hout , is er minder ontgassing , minder chemicaliën, de logs kan ademen Het gaat over gezondheid , echt . ".
Onbehandeld hout moet worden beschermd tegen de elementen op een bepaalde manier , maar dat is waarom het dak Powers ' strekt zich uit tot een 9-meter overhang van de zijkanten van zijn huis . Het houdt de logs uit de zon en regen tijdens het maken van een veranda . Heb het algemeen de beste hout voor blokhutten is ceder , en het ergste is eik. Er zijn vele redenen , maar om te gaan met wat hout is het makkelijkst te schaffen . Voor een ding, het is goedkoper als het hout afkomstig is uit de buurt en er zijn geen verzendkosten . " Ik zeg gekapt een boom je kunt vinden , " adviseerde Powers .
Het is ook meer aarde-friendly , zoals het binnenhalen van hout per vrachtwagen of trein verhoogt het brandstofverbruik en vervuiling.
Misschien is een belangrijke reden voor het gebruik van lokale logs , althans voor mensen die willen dat hun huizen om een lange tijd duren , is dat de lokale hout is minder smakelijk om lokale bugs dan hout binnen van een ander klimaat. "Ik ben in Oost-Texas , dus Louisiana is niet ver , " zei Powers . " Maar als ik bracht in een heerlijke Louisiana cipres, zou de insecten gegeten het op. "
Bouwen aan de cabine
Zodra het hout wordt verzameld , is het tijd om te beginnen met stapelen . Zand mensen beneden de logs in verschillende mate , maar het is grotendeels een kwestie van smaak : hoe rustiek u wilt dat uw huis om te kijken. Hoe dan ook , het exterieur bevat de kracht van het huis , zoals de binnenmuren zijn nooit dragend .
Powers heeft gemerkt dat het ding de mensen in houten huizen het meest vrezen is vuur . Het idee dat een houten huis sneller zou verbranden dan een standaard huis is alomtegenwoordig , maar niet waar. " Ze branden langzaam, " zei Powers . " Je huis kan 10 uur branden en niet instorten
. " Denk aan het bouwen van een brand : je moet een logboek om het te verbranden splitsen "
Deze dikwandige structuren behouden milde binnen temperaturen en hebben een reputatie voor het overleven . orkanen , aardbevingen en andere natuurrampen , alle kwaliteiten toegeschreven aan hun thermische massa , die ook maakt log homes name energie efficiënt .
"Denk aan een ronde log, met poriën in de log, " legde Landess . "Wanneer het krijgt zon aan de buitenkant , die poriën te warmen in de log, [ die ] vallen in , dus het werkt als isolatie gedurende de nacht. "
in termen van kosten , esthetiek en energie-efficiëntie , een blokhut kan het zijn voor een geslepen persoon op zoek op de ultieme doe- project over te nemen.

From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/home-building/1002123406.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.