Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> Bouw van het Huis >> Content

Heeft een huis moet hebben een garage of carport

? Afhankelijk van de locatie , VVE's ( HOAs ) en /of de stad wetten dicteren de regels met betrekking tot garages en carports . Sommige gemeentelijke codes vereisen nog garages verbieden carports . Bij het ontbreken van mandaten, woningen niet per se een garage of carport, maar de ruimte maakt een huis meer wenselijk. Volgens Realtor.com , 25 procent van alle kopers willen nu drie kraampjes in plaats van twee ; royale garages voegen extra waarde aan het pand. Bouwkosten

Huiseigenaren besteden gemiddeld $ 60.000 om een ​​twee - kraam garage toe te voegen en kunnen verwachten terug te verdienen bijna 60 procent van de kosten , op basis van de kosten versus Value Report 2010-11 in " Verbouwing "magazine . Als je op een budget , carports komen met een veel voordeliger prijskaartje , maar de ruimte is niet zo veel bescherming of voor opslag als een garage bieden . Omdat sommige mensen geen huizen zullen overwegen zonder een garage , zult u uw pool van potentiële kopers beperken door te kiezen voor een carport . Als u van plan om te verblijven in uw huis voor onbepaalde tijd , restwaarde wordt minder groot probleem .
Vehicle Protection

Carports bieden enige bescherming tegen de elementen , maar garages meer bieden veiligheid voor voertuigen en apparaten . Dieven kunnen hot - wire auto's zitten in een oprit of carport, maar ze zijn minder geneigd om voertuigen te richten in een afgesloten garage . Omdat de vraag naar platina toeneemt, sommige criminelen verwijderen katalysatoren uit kwetsbare voertuigen achtergelaten in de open lucht , stelt: " USA Today . " Eekhoorns en konijnen knagen door auto slangen en veroorzaken schade aan de blootgestelde voertuigen; af te zien van een garage mag geld kosten in het einde.
Gemak

Tijdens periodes van slecht weer , huiseigenaren waarderen een aangebouwde carport of garage . De chauffeur hoeft geen zorgen te maken over het ruimen van sneeuw van de voorruit of nat in een regenbui . In een koud klimaat , de meeste auto-eigenaren verwachten een soort van auto-opslag . Hoewel vrijstaande gebouwen zijn minder wenselijk , kopers waarderen elk voertuig onderdak met extra bergruimte voor gazon apparatuur en gereedschappen .
Andere opties

Als u niet de eigenaar van een auto , het toevoegen van een prefab schuur of bergruimte onder het dek geeft je extra ruimte op een beperkt budget . Zelfs als een gazon dienst zorgt voor de tuin, zult u nog steeds wilt een toegankelijke plaats voor fietsen en outdoorartikelen . Controleer met het bouwen van ambtenaren en /of de HOA voor elke regelgeving met betrekking tot woodsheds en bijgebouwen . Als al het andere faalt , huur opslagruimte van een betrouwbare buurman die een beetje ruimte over heeft .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/home-building/1002123405.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.