Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> Bouw van het Huis >> Content

Hoe een Buitenhoek Flash

Stap knipperen is gemaakt van tin en is ontworpen om een waterkering op de hoeken en spleten van structuren. De meest voorkomende hoeken die knipperende nodig zijn te vinden op daken. Het knipperen moet worden geïnstalleerd met de naden aan de onderkant van de volgende knipperende stuk zodat het water loopt via knipperen en niet eronder . Bij onjuist geïnstalleerd met de naden blootgesteld , kan water lont in niet - waterbestendige materialen en in interior.Things de structuur U zult
Dakbedekking kalefateren
gegalvaniseerde dakbedekking nagels
Hammer
Tin knipt < br nodig > Stap knipperen ( pre - gebogen tot 90 graden)
Toon meer instructies
1

Houd een stuk van stap knipperende gedeelte aan de basis of begin van de hoek .
< br > 2

Hamer een gegalvaniseerde dakbedekking spijker in de bovenhoek aan elke kant van het knipperen . Hamer een spijker in de onderste hoeken .

Squeeze 3 een lijn van kalefateren twee centimeter onder de bovenrand van het knipperen , horizontaal , over het hele stuk . Dit zal de naad tussen dit stuk de eerstvolgende hoger stuk , zodat er geen water doordringen in de knipperende naad .
4

Druk op het volgende deel van stap knipperen boven de eerste , met de onderrand ½ verzegelen inch onder de kalefateren lijn . Hamer een spijker in elke bovenhoek , gevolgd door twee spijkers 2 ½ cm boven de bodem , aan de rand van het knipperen . Herhaal dit proces tot de hoek .
5

Snip weg elke stap knipperende die geen contact met de hoek .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/home-building/1002123402.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.