Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> Bouw van het Huis >> Content

Hoe maak je een Floating Slab Build

Een drijvende plaat is de fundamentele basis -structuur gebruikt voor gebouwen die niet kelders ( garages , loodsen, schuren , en zelfs sommige huizen in hoge grondwaterstand of kustgebieden ) hebben . Betonnen drijvende platen kan en , in gebieden die vrieskou ervaren , moeten worden geïsoleerd . Omdat er geen funderingen dit type fundering de isolatie direct ingebouwd in het beton door het daartussen tussen lagen van beton of direct tot op de top van het beton . Deze toevoegingen zijn veel goedkoper dan het bouwen van een volledig stichting met funderingen en vorst barrière als de opgraving en extra beton kosten ruimschoots opwegen tegen de kosten van insulationThings je nodig hebt
Vier 3 meter metalen staken Level
String < br > Genoeg 2 -voor- 10 - inch hout aan de omtrek van uw plaat te dekken Pagina 2 -inch vast schuim isolatie
Steenslag een 3 -inch diepe drainage gebied
Zand
Meetlint vormen
Universeel mes
Duct tape
Zand verdichter ( aanstampen ) op framing nagels
Hammer
Verscheidene twee voet metalen palen met spijker gaten ( framing berichten ) op Twitter Schop
Vapor barrière
drie -achtste - inch wapening
Five -achtste - inch wapening
Toon meer instructies
1

Bepaal het gebied voor uw drijvende plaat en markeer de vier hoeken met 3 meter metalen palen . kopen van 2

Bepaal de hoogte van de bovenkant van uw betonplaat . Zodra u deze vaststelling hebben gemaakt , gebruiken touwtje om de hoogte te markeren door te verpakken rond de metalen palen . Gebruik een waterpas om ervoor te zorgen dat de string is recht en de hoogte is consistent .

Meet 3 op twee meter van de perimeter ( lateraal ) en teken dit gebied voor de afwatering .
Goedkope 4

Meet beneden 2 meter en 11 centimeter van de omtrek snaren. Dit is het startpunt van de basis voor de plaat. Graven het gehele interieur gebied van de stichting om deze diepte . Ook graven de drainage sectie 2 meter .
5

Vul het opgegraven gebied 3 centimeter diep met steenslag om een drainage gebied voor de stichting te vormen.
6

Bedek de 3 centimeter van rock vullen met 2 meter zand .
7

Compact het zand met een tamp ( zand compactor ) totdat het is 8 centimeter onder de perimeter lijnen . Controleer het terrein op verschillende locaties om te controleren of het hele gebied is vlak .
8

Place 2 -voor- 10 - inch hout rond de omtrek van de voorgestelde plaat om de plaat vormen te creëren . Sluit de hoeken met stootvoegen en zet ze vast met framing nagels. Zorg ervoor dat de vormen zijn niveau .
9

Insert ondersteuning staken [ 2 meter metalen inzet met spijker gaten ] om de vier poten langs de buitenkant van de plaat vormen . Beveilig deze met framing nagels ook.
10

Verwijder de eerste wegwijzers en omtrek string. Op dit punt is het tijd om eventuele drainage lijnen of elektrische leiding die moet lopen door de stichting te installeren.
11

Graaf een 16 -by - 18 - inch sleuf net binnen de mat formulier om extra te bieden ondersteuning op de buitenzijde van de plaat wanden ondersteunen .
12

Plaats de 2 inch isolatie via zand . Snijd stukken in de wanden en bodem van de sleuf te vullen ook.
13

Installeer dampscherm over alle van de schuim . Overlap stukken van 2-4 centimeter en veilig met tape .
14

Plaats de drie -achtste - inch wapening in een kriskras patroon over het dampscherm . Zorg ervoor dat u gebruik maken van de 2 - inch wapening ondersteunt om de wapening van de grond komen , zodat vloeibaar beton kan stromen omheen .
15

Voeg de vijf -achtste - inch wapening aan de geul gebied . Maak een kooi formatie met de bars om extra ondersteuning toe te voegen .
16

Mix en giet je cement . Als u werkt met een cement bezorgservice zullen zij de hoeveelheid beton die nodig is voor het gieten te bepalen, anders moet je de berekeningen volgen op uw zak cement te bepalen hoeveel te gieten . Vergeet niet dat de grootte van uw cementplak lengte x breedte x 6 inch ( de diepte van de betonplaat ) plus de extra 16 -by - 18 -inch lengte van de perimeter voor de loopgraven zal zijn .
< Br >

From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/home-building/1002123395.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.