Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> Bouw van het Huis >> Content

Hoe te Buitenkant Brick installeren op een Huis

Brick maakt een duurzame , aantrekkelijke geconfronteerd voor een huis. Brick komt in vele kleuren en stijlen en kan in een verscheidenheid van interessante patronen worden geïnstalleerd . Basis stenen zijn ongeveer 2 - door - 4 -voor - 8 - inch, maar grotere maten beschikbaar zijn. Speciale gevelstenen hebben gladder oppervlak en meer regelmatige randen en zijn speciaal gemaakt voor huis opruimen , maar gewone bakstenen - de typische rode baksteen - en gebruikte bakstenen hersteld van oude gebouwen ook kunnen worden gebruikt en zijn populair bij een aantal huiseigenaren . Welke stijl je ook kiest, moet geschikt zijn voor buitengebruik , ofwel SW voor zwaar weer of MW voor matige weather.Things je nodig hebt
Spade
1/2-inch grind
Concrete
Mortel
Level
touwtje Mason's
staken lijnniveau
troffel
Bricks
Metal bakstenen banden
Hammer
Mason's zaag
metalen deur en raam lateien
Toon Meer instructies
1

Start een exterieur bakstenen installatie met een massieve bakstenen richel , een 4 - inch brede betonnen voet normaal gegoten als onderdeel van een woning stichting. Als het huis niet al een hebt, moet u een baksteen richel te maken. Met een spade , graven een geul 4 cm breed en 8 cm diep langs alle wanden waar baksteen zal worden geïnstalleerd . Leg in 4 centimeter van 1/2-inch grind en compact stevig , dan giet it 4 centimeter beton. Niveau het beton met een lange plank en het niveau en glad met een troffel . Laat het beton kuur minstens drie dagen , bij voorkeur een week kopen van 2

Mix mortel met water . Volgens de aanwijzingen op een pakket van mortel . Meng het vloeibaar genoeg om gemakkelijk te verspreiden , maar stevig genoeg op zichzelf te staan ​​. Maak kleine hoeveelheden , slechts voldoende voor ongeveer een half uur van het werk op een moment ( dit zal variëren met vaardigheid van de metselaar ) . Gooi vijzel en meng verse wanneer het begint te drogen of te kruimelig .

Strek 3 een lijn van metselaar string op inzet de lengte van de muur en het niveau met een lijnniveau ongeveer 6 centimeter boven de stenen richel , als leidraad voor de eerste cursus van bakstenen. Begin onderaan van een einde van de wand . Spreid mortel met een truweel 1/2-inch dik op de bodem en de binnenrand van een baksteen . Leg het op zijn plaats op de richel en druk het stevig aan de mortel , stevig tegen de muur mantel . Stel de buitenkant einde van de eerste steen gelijk met het einde van de muur.
4

Voeg een tweede baksteen met gelijkaardige mortel en zet het naast de eerste . Controleer de bakstenen met een niveau en bakstenen toe te voegen aan het einde van de muur. Start de tweede cursus met een halve baksteen. Als het einde van de muur is een hoek waar twee bakstenen gezichten zullen ontmoeten zet de eerste steen op de tweede cursus een halve baksteen lengte binnen. Stel bakstenen zodat mortelvoegen aan de uiteinden niet samenvallen . Controleer het peil regelmatig om de stenen niveau en stevig tegen de muur te houden .
5

beginnen met het toevoegen bakstenen banden na de tweede kuur . Nagel een uiteinde van de gegolfde metalen band aan de muur met een hamer en plaats het andere uiteinde in de mortel tussen de bakstenen. Space banden om de 16 inch horizontaal , genageld aan elke muur stud , en om de zes cursussen verticaal , ook ongeveer 16 centimeter . Houd mortelvoegen zelfs , 1/2-inch dik.
6

Neem pauzes of stoppen met werken 's nachts aan het einde van een cursus. Leg een wand tegelijk , waardoor ruimte aan de uiteinden van stenen op de aangrenzende wand overlappen . Installeer metalen lateien over deur of raam openingen om stenen te ondersteunen; je kan hebben om mortelvoegen passen of zelfs trimmen bakstenen met een metselaar zaag mortelvoegen lijn te houden en het niveau als de deur of raam openingen zijn niet waterpas .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/home-building/1002123391.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.