Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> Bouw van het Huis >> Content

Bouw Observation Checklist

Het bouwen van een nieuw huis vertegenwoordigt een enorme onderneming vaak gekenmerkt door tijdlijn veranderingen en onverwachte uitgaven . Professionele bouwers raden bouw observatie checklists om uw project op tijd en volgens de lokale codes . Deze lijsten houden iedereen georganiseerd tijdens elke fase en cyclus van de bouw. Huizenbouwers algemeen raden u aan de bouwplaats bezoeken en dagelijks foto's of video van elk detail . Land

keuze van een geschikte kavel vaak is een van de eerste stappen tijdens de bouw van een nieuwe woning . Een checklist van observationele items bevat het bepalen of het land is gezoneerd voor residentiële structuren . Woning moet geschikt zijn om uw bouwtekeningen te ondersteunen omdat niet elk perceel past bij uw behoeften , ontwikkelaar Mark Donovan schrijft voor de Home toevoeging Plus website. Zoek utilities om uw bouwbemanning vermijdt raken ondergrondse of bovengrondse leidingen . Visueel op belendende panden voor omheiningen of verlichting die uw eigendom aantast.
Stichting

Gebruik uw bouwplaats checklist tijdens voorbereidende graafwerkzaamheden , zodat u zekerheid uw stichting is stabiel . Vraag uw aannemer om uit te leggen of de stalen versperde funderingen bieden voldoende steun onder alle funderingsmuren , Vraag van de website bouwer suggereert. Een ander item van de checklist is de dikte van de betonnen fundering muren dat de lokale overheid normen moet volgen. Deze basis moet horizontaal worden uitgelijnd , verticaal en een hoek van 90 graden , vaak aangeduid als schietlood , waterpas en haaks .
Drainage

Let op de bouwplaats voor eventuele problemen met de afvoer . Controleer bijvoorbeeld voor 4 - inch geperforeerde drain tegels in de stichting, evenals tegels om afstroming geschikt voor natuurlijke afgeschuinde , zegt Ask The Builder . Uw checklist moet ook een inspectie om te zien of tegels zijn bedekt met verscheidene voeten gewassen grind dat is bedekt met stro voor het opvullen met vuil . Daarnaast waken over de installatie van het afvoersysteem en Leach bedden. Let op uw checklist of de tank en leidingen zich houden aan gemeentelijke codes .
Eigenschappen

Itemize de interne functies van uw bouw observatie checklist . Dit geldt ook voor trappen , zonnedaken en een plafondventilator . Besteed aandacht aan de installatie van de inrichting zoals een boiler , airconditioning en oven , evenals ventilatie voor uw wasdroger. Bewaar alle handleidingen van de eigenaar in geval moet u onjuiste installatie van een van deze items prijsvraag, vragen De website Builder adviseert . Onderzoek deuren en muren om bepaalde deuren te blokkeren lawaai te maken en de muren kunnen roeden en foto's te ondersteunen.


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/home-building/1002123389.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.