Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> Bouw van het Huis >> Content

Grootste Double -Wide Homes Made

Highway Safety wetten bepalen hoe groot stacaravans kunnen zijn . Een dubbele breedte dus slechts zo breed als de breedste toegelaten op de natie snelwegen , die 16 meter breed . Elke helft van een dubbel - breed wordt getransporteerd naar de site apart en zet daar samen . Op 2560 vierkante meter , deze woningen rivaal van de gemiddelde grootte van een traditionele plaats-gebouwde huis . Veel stok-gebouwd ontwikkelingen voorzien woningen die korter mag zijn dan 1500 vierkante meter . Geen Jumbo Hypotheken voor grootste Double - Wide

Jumbo hypotheken --- nodig wanneer huizen kosten ongeveer $ 500.000 of meer --- zijn niet voor dubbel - wides . In feite , FHA Titel I- goedgekeurde stacaravan verzekerd leningen zorgen voor slechts een $ 69.678 maximale kosten . Terwijl plaats-gebouwde huizen gemiddeld van $ 80 tot $ 150 per vierkante meter te bouwen , stacaravans gemiddeld veel minder . Op $ 35 tot $ 65 per vierkante voet , kunnen deze vervaardigde huizen kosten zo weinig als $ 89.600 voor de grootste dubbele breedte .
Minder dan de helft van de kosten

Op de hoge Uiteindelijk kon een stacaravan kost $ 166.400 of meer . Een zelfde -size- stok -gebouwd huis varieert van ongeveer $ 204.800 tot misschien wel meer dan $ 384.000 op te bouwen . Maar dit nog steeds niet aan dat $ 500.000 woningbouw merk , doet het ? Wanneer een partij wordt aangekocht en verbeterd , zal het aardig in de buurt zijn, hoewel , terwijl double - WIDE nog in stacaravan parken kunnen worden geplaatst . Deze vereisen een veel huur, die overal kan worden van minder dan $ 300 per maand tot meer dan $ 500 per maand .
Maandelijks Ownership Kosten

Om uw maandelijkse kosten te schatten van het bezit van een grote dubbele breedte , beginnen met een lening betaling van $ 657 bij 8 procent voor 30 jaar op de low-end grootste dubbele breedte stacaravans gemaakt . Kijk dan naar de hogere - end huizen kost $ 1.221 per maand op dezelfde rente en looptijd . Voeg de veel huur van waarschijnlijk bijna $ 500 per maand . Dat brengt de maandelijkse woonlasten zonder verzekering van $ 1157 tot $ 1721 per maand . Op dit punt, de prijs begint te klinken een beetje duur .
Appartementen Bent Kleinere

Je kan besluiten dat de inspanning van de aankoop en het opzetten van een van de grootste dubbele - brede huizen is te veel en willen een appartement van dezelfde grootte te huren in plaats daarvan . Het probleem is het vinden van een appartement ter grootte van een grote dubbele breedte huis . Als het bestaat , wordt de huur gaat veel hoger dan een hypotheek tegen een lage rente zijn. Woningen doorgaans verkocht worden met een goede financiering tarieven. De meeste appartementen zijn alleen beschikbaar in twee - of drie - slaapkamer configuraties , waardoor hun omvang onder de 1.000 vierkante meter beperkt tot ongeveer . Plus , ze kunnen oplopen tot een paar duizend dollar per maand aan huur .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/home-building/1002123387.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.