Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> Bouw van het Huis >> Content

Hoe maak je een 4 - Plex Verhuur Profit Build

Het bouwen van een 4 - plex huur-eenheid kunt u meer geld te lenen , terwijl het genereren van een hogere cash-on -cash rendement dan in eengezinswoningen . De waardering op 4 - plex gebouwen , evenals verhuur ROI , is over het algemeen hoger dan andere soorten van residentiële gebouwen . U zult ook profiteren van schaalvoordelen . Bewoners kunnen een wasserij delen , een verhuurder kan vier huurders in plaats van een te beheren , en de huur van de andere drie kan tijdelijk vacatures van een enkele kamer te dekken . Als u het geld en /of krediet , kan een 4 - plex de perfecte mid-level beleggingsinstrument zijn. Instructies
1

Kies een locatie . Veel van de beste investeringen die mogelijk niet in uw directe langeafstandsbuizen . Je moet de voordelen van het zijn daar in persoon om de voordelen van het vinden van de beste markten voor huur en waardering wegen . Ook factor criminaliteit , de gemiddelde huurprijzen, de gemiddelde prijs per eenheid , de gemiddelde leegstand en lokale heffingen en belastingen in uw overwegingen . Kopen van 2

Bepaal wat voor soort terrein of gebouw u zult beginnen. Bent u van plan om een bestaande , vervallen 4 - plex te kopen en het opknappen ? Wilt u een ander soort van het bouwen in een 4 - plex te zetten ? Of wilt u een nieuwe 4 - plex van de grond af op te bouwen ? Elk soort project wordt geleverd met verschillende risiconiveaus , financiële investeringen en wettelijke vereisten . Zorg ervoor dat u controleren of uw omgeving is gezoneerd voor multi -family homes voordat verder gaat.

Schik 3 de financiering . Je zult het algemeen moet tussen de 10 tot 40 procent van de getaxeerde waarde van de eigenschap in contanten. U kunt voor de financiering van een bank , van de verkoper , of van externe investeerders. Je moet een business plan voor de eenheid te bereiden voordat het naderen van banken of investeerders . Als je het naderen van het project als een investeerder in plaats van als een door de eigenaar bewoond gebouw , moet u ook een commerciële of investering licentie.

Ontmoet 4 met algemene aannemers en architecten voor het ontwerp van uw toestel. Hamer uit de definitieve prijsstelling en de tijdlijn . Als alternatief , doe het gebouw en de bouw zelf . Dat bespaart je een hoop geld , maar vereist speciale vaardigheden en extra tijdsinvestering . Factor altijd in ten minste 10 procent ruimte voor extra kosten .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/home-building/1002123358.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.