Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> Bouw van het Huis >> Content

Hoe te gebruiken Joist Hanger op LVL

Een gelamineerd fineerhout dragende ( LVL ) bundel is een item dat gebruikt wordt in de woningbouw . Soms aangeduid als Micro - gelamineerd of microlam balken , ontwerpt structurele hout sterk verbeterd home design mogelijkheden, omdat bepaalde grootte balken kan worden opgebouwd uit kleinere stukken hout. De LVL balken zijn sterker dan massief houten balken , lichter dan stalen balken , en niet krom als een houten balk . Metalen draagbalk hangers worden gebruikt om houten vloerbalken bevestigen aan de LVL beams.Things Je
LVL beam in een huis
Vloerbalken
Joist hangers
Truss nagels
Hammer < br geïnstalleerd nodig > 7-1/4 inch bouwers zag
Level
Potlood Meetlint
Toon meer instructies
1

Installeer de LVL balk volgens de bouwplannen . De LVL balk moet worden ondersteund door de betonnen fundering aan elk uiteinde van de balk , en worden ondersteund door stalen jack berichten als het overspant de kelder . Kopen van 2

Indeling van de plaatsing van de vloerbalken aan de bovenkant rand van de LVL balk en stichting rond de omtrek van het huis . De vloerbalken zijn verdeeld 16 centimeter op het midden van elkaar . Teken de merken , zodat ze overeenkomen met op de balk en op de fundamenten voor de balken zijn geïnstalleerd .
3

Bevestig de draagbalk hangers aan de LVL balk over de gehele lengte van de overspanning . Plaats de balk hangers zodat de bovenkant van de vloerbalken gelijk met de bovenzijde van de balk is. De meeste timmerlieden afgesneden een korte lengte van de vloerbalken , en houd het schroot in de balk hanger om goed ingesteld de hanger op de balk . Spijker de balk hangers aan de LVL balk met truss nagels.
4

Meet en individueel snijd elke vloerbalken . Idealiter zou de vloerbalken allemaal even lang , maar vanwege bouwwerken onregelmatigheden moet elke draagbalk worden gemeten en individueel gesneden goede pasvorm .
5

Set ene uiteinde van de vloerbalken op de fundering muur , en stel vervolgens het andere uiteinde van in de balk hanger. Bevestig de vloerbalken aan de hanger met truss nagels en teen - nagel het andere uiteinde van de balk in de funderingsbalk en plaat . Zorg ervoor dat elke balk is vierkant aan de balk , perfect gecentreerd op de in stap een vastgestelde merken .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/home-building/1002123348.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.