Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> Bouw van het Huis >> Content

Hoe te verbinden houten balken met verschillende hoogtes

Houten balken worden gebruikt als de belangrijkste - dragende structurele steun voor woningen en kerken . Balken van verschillende dimensies zijn verbonden met het skelet van het gebouw vormen. Deze balken zijn geschikt voor sterkte op basis van lengte en breedte . Bij balken met verschillende hoogtes samenkomen , moeten ze worden ondersteund en verbonden mechanisch door metalen truss platen of draagbalk hangers en het benodigde bevestigingsmateriaal zodat de bovenvlakken van de balk zijn niveau met elkaar other.Things je nodig hebt
Metal truss platen of koppelplaten
Metal draagbalk hangers
1/2-inch slotbouten met moeren en ringen
1/4-inch metalen shims
Diverse Maat nagels , waaronder truss nagels en 12D en 16D sinkers Electric of accuboormachine
1/2-inch avegaar stijl boor
Hammer
Toon meer instructies
In-Line of Linear Connections
1 < p > Steun de grotere , langere balk bovenop een metalen kolom volgens de plannen van de bouwer . Balken zal rusten op een bericht of in een inkeping in de stichting om het gewicht van het gebouw over te dragen aan de stichting.

Plaats Pagina 2 de tweede , kortere straal op dezelfde paal . Zorg ervoor dat de uiteinden van de twee bundels zijn flush , en geen lege ruimte is tussen de twee .

Raise 3 de kortere balk met behulp van 1/4-inch metalen shims totdat de twee balken zijn niveau in de top oppervlakken. Stapel de shims op elkaar , onder de kortere balk. Deze shims moeten metalen, die niet van hout zijn, zodat ze niet te comprimeren in de tijd.
4

Splits de twee bundels samen met behulp van metalen truss platen of koppelplaten . De truss platen liggen aan weerszijden van de balken en fixeren draaien . Nail - on truss platen kunnen worden gebruikt voor kleinere , enkel lid balken. Grotere balken, gelamineerde balken, of balken gemaakt van meerdere stukken van de dimensie hout moeten samen worden geschroefd met koppelplaten .

Houd 5 de verbinding plaat langs de kant van de balk en markeer de gaten op het hout . Boor 1/2-inch gaten door de balk met de grondboor bit . Steek de bout door de plaat , en slaat vervolgens de bout door het gat in de balk. Schuif de truss plaat op de bouten aan de andere kant van de balken , en dan bout bij elkaar , ingeklemd tussen de truss platen .
Schuine Connections
6

Mark de plaatsing van de kleinere bundels langs de grotere hoofdbundel. Lay-out van de exacte plaatsing dus een metalen connector kan worden gebruikt om de kleinere bundel monteren .
7

Bevestig een juiste grootte balk hanger aan de zijkant van de hoofdbundel. Kleinere , lichtgewicht stalen balk hangers worden aan de grootlicht met truss of zinklood nagels bevestigd . Grotere staalplaat hangers zijn om het grootlicht gemonteerd met bouten ze met 1/2-inch slotbouten passeren helemaal door het grootlicht . Gebruik geen vertraging schroeven of all-purpose schroeven om draagbalk hangers hechten aan een groot licht . Monteer de hanger , zodat wanneer de kleinere straal wordt geplaatst, de bovenste vlakken van de balk zijn flush .
8

Steek de kleine bundel in de hanger . De bundel moet ondersteund worden op elk uiteinde op dit punt , zodat de kleinere bundel is gelijk met het grootlicht .
9

Nail of bout de kleinere balk in plaats met dezelfde bevestigingsmiddelen voor de bevestiging van de metalen hanger aan het grootlicht . Kleine balken kunnen worden genageld op zijn plaats . Gelamineerde balken moeten worden vastgeschroefd op zijn plaats met behulp van bouten die de hele weg al het materiaal.


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/home-building/1002123247.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.