Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe je zweette Fittings Vervang

Sweat fittingen, ook wel zweet gewrichten , bestaan ​​uit gesoldeerde verbindingen tussen een passende gezamenlijke en een recht stuk pijp . Zweet armaturen worden vaak gebruikt op koperen pijp , waar strak en lekvrije afdichtingen zijn nodig om vloeibaar te houden onder druk . Het proces omvat het aanbrengen van een kleine diameter pijp in een grotere koker fitting , zoals een elleboog of T -fitting . Het vervangen van een zweet fitting of gewricht kan worden bereikt met een paar eenvoudige tools.Things Je
afwassen zeep
Borstel
Rags
propaantoorts
Channel - slotbuigtang
nodig schuurpapier ( 800 of 1000 grit)
Potlood Alcohol
Flux en borstel
Solder
Toon meer instructies
1

Sluit de waterlijn dat voedt de koperen pijp , als het uitvoeren van een huishouden sanitair reparatie . Kijk voor de belangrijkste afsluiter die het huis, of de klep aan de pomp goed druktank levert . Giet de lijnen door het openen van alle kranen , eindigend met het laagste niveau kraan in het huis. Bij het vervangen van een elleboog , rechte koker of T -fitting , was de montage met water en zeep en droog het met een doek .

Verhit 2 de fitting met een propaantoorts totdat het soldeer smelt maar pas met een passende aansluiting . Gebruik een paar channel - lock tang vast te pakken de leiding ( niet de fitting ) en trek het materiaal wanneer het soldeer smelt . Gebruik de propaantoorts te warmen de andere fitting totdat het soldeer smelt , trek de fitting los met kanaal sluizen. Verwarm de derde soldeerverbinding aan de montage daarvan, indien het vervangen van een drie - zijdige T-fitting . Verwijder de fitting uit het derde stuk pijp

Gebruik 3 een stuk van fijn 800 - . Of 1000 - korrel schuurpapier om zand de randen van elk van de uiteinden, de weg schoonmaken vuil , vet , oxidatie of oude soldeer resten . Wikkel schuurpapier rond een potlood schacht en ruimen uit elke pijp interieur om eventuele bramen te verwijderen . De buiseinden en het interieur moet glanzend zijn. Reinig elke pijp uiteinde met alcohol en een doek . Plaats de nieuwe montage op zijn plaats, zorg ervoor dat het goed is uitgelijnd met elke pijp uiteinde , verwijder deze dan .
4

Zet een propaantoorts voor een middelhoog vuur en hitte ene pijp uiteinde . Gebruik een flux borstel om wat flux op de buis einde , genoeg te overlappen waar de fitting zal dekken van toepassing . Schuif de buis in de fitting en stel de fitting , zodat de andere leidingen goed uitgelijnd . Rol de kabel ongeveer 10 centimeter van soldeer en buig het einde van het soldeer tip op een hoek van 90 graden .
5

Verwarm de buis met de propaantoorts voor ongeveer 10 tot 15 seconden . Breng de soldeer tip om het gewricht en langzaam te bewegen rond, terwijl directe positie in het propaantoorts ongeveer 4 tot 6 centimeter afstand, en niet op de soldeerverbinding . Het soldeer moet in de gezamenlijke zuigen door capillaire werking . Flux de volgende gezamenlijke en duw de buis in de fitting .
6

Gebruik de propaantoorts om de pijp te verwarmen , en leggen een kraal van soldeer rond de gehele omtrek van het gewricht, zoals voorheen. Verhit de derde buis , indien aanwezig , en voert u dezelfde procedure . In elk geval zal de gewrichten het soldeer te trekken in de montage en maken een zweet afdichting . Gebruik een vochtige doek om de hete fitting koelen. Sluit alle kranen . Zet de belangrijkste waterklep of de druktank klep om de waterdruk te herstellen.

Hoe te Pie - Shaped Stairs Build

De vorm waarin de trappen zijn gebouwd hangt meestal af van de ruimte die beschikbaar is om ze te bouwen is . Wanneer de architectuur van een gebouw biedt voldoende ruimte , is het resultaat meestal brede , rechte trappen . In drukke gebieden , trap bouwers vaak hun toevlucht tot spiraal of wenteltrappen , resulterend in taartvormige trappen . De taartvormige stappen kan continu zijn , zoals in ee

Meer dan ooit