Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> Bouw van het Huis >> Content

Nadelen voor het bouwen van een huis op een heuvel

Het bezitten van een heuvel huis is een gemeenschappelijke droom . Het kan prettig zijn voor te stellen zitten op uw terras met een ijsthee in de hand, starend over een panoramisch uitzicht over de stad hieronder . Echter niet worden verblind door de schoonheid. Het is belangrijk om de nadelen en de voordelen te overwegen alvorens te investeren in je kasteel op de heuvel . Je kan besluiten de extra kosten en onderhoud zijn niet de moeite waard het uitzicht. Toegankelijkheid

toegankelijkheid Overweeg voorafgaand aan de aankoop van de kavel . Als je leeft in een klimaat dat zware sneeuwval ervaart wonen , kon een steile oprit moeilijk zijn om toegang te krijgen in de winter. Veel heuvels huizen en werven hebben veel trappen naar de helling tegemoet . Denk aan uw leeftijd, gezondheid en de mogelijkheid om de stappen routinematig beklimmen. Vergeet niet , boodschappen niet zelf dragen . Praat met uw aannemer voor je bouwen. Bespreek eventuele gevolgen van de heuvel kan hebben in dollars en centen . Wees je bewust van eventuele extra kosten die u kan oplopen als de zwaar materieel heeft moeilijk toegang tot de site . Zo kan het meer kosten beton gepompt om de site in plaats van gegoten te hebben .
Drainage

Een nieuwbouw zal worden gebouwd aan de lokale code met goede drainage in plaats . Echter , wordt de taak niet ten einde. Het is de verantwoordelijkheid van de huiseigenaar aan een drainage problemen onderhouden en repareren . Dit is vooral belangrijk op een heuvel waar oneigenlijk drainage verhoogt het potentieel van een modderstroom . Regelmatig uw dakgoten en regenpijpen . Loop uw land en inspecteren uw terrassen en heuvels voor los vuil of tekenen van erosie . Zorg ervoor dat uw riolering zijn helder en vrij van obstakels en je buren aanmoedigen om hetzelfde te doen . Hun drainage problemen kan de jouwe worden.
Landscaping

Een heuvel hoop biedt vele groenvoorzieningen uitdagingen . Natuurlijk wilt u uw uitzicht behouden , maar een andere deskundige boomverzorger voor het kappen van die vervelende bomen die je toneelvooruitzicht verduisteren. Volwassen bomen hebben enorme wortelstelsel dat de grond op zijn plaats te houden . Door ze te verwijderen kan het gebied kwetsbaar voor een modderstroom te maken. U mag in staat zijn om terug en dun gesneden de luifel , zonder afbreuk te doen aan de integriteit van de bodem . Overweeg de installatie van meerdere korte terrassen in plaats van een of twee grote. Dit zal de helling te behouden en het verminderen van de dreiging van een dia . Huur een tuinarchitect met ervaring in helling ontwerp of raadpleeg uw plaatselijke universiteit landbouwvoorlichting kantoor voor een lijst van planten suggesties.
Natuurrampen

Denk aan het klimaat van het gebied voor de bouw van een helling naar huis . Een gebied gewend aan zware regenval kan meer geneigd zijn om modderstromen lijden. Hillside huizen zijn kwetsbaarder voor katastrofisch gebeurtenissen zoals aardbevingen , tropische stormen , tornado's en bosbranden . Zorg ervoor dat uw huis is gebouwd met deze mogelijkheden in het achterhoofd . Juiste voorzorgsmaatregelen kan schade zoveel mogelijk te beperken en levens te redden .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/home-building/1002123115.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.