Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe Frame een Gable

De kopgevels van een huis zijn de driehoekige gebied aan de uiteinden van het dak . Zij strekken zich uit vanaf de bovenkant van de buitenmuren naar de top van het dak . Nadat de spanten zijn geïnstalleerd op nieuwe woning , moet aannemers kaderen in de kopgevels van het gebouw. Muren van het huis zijn omlijst met 2 - door - 4 studs die 16 centimeter op het midden van elkaar zijn . Aannemers de afwerking van de houten balken aan de gevel spanten hand voor het installeren van de buitenkant siding.Things je nodig hebt Pagina 2 - door - 4 studs
zaag bouwer
Air Compressor en persluchtslang
Framing schiethamer en 12D of 16D grootte spijkers
Hamer
Level
Inlijsten plein
Pocket schuine
meetlint en potlood en uitrustingen , met inbegrip van brillen, handschoenen , en stalen neuzen laarzen < br > type 1A vrijstaande Schraag ladder
Type 1A uitbreiding ladders
Toon meer instructies
1

Indeling de plaatsing van de 2 - door - 4 studs langs de bovenrand van de onderste akkoord van de truss . Dragen deze metingen om de bovenste snaar bij je niveau , en de lay-out locaties de studs ' langs de bovenste koord . De noppen van de topgevel moet verticaal uitgelijnd zijn met de noppen in de buitenmuren , met elk stud in de topgevel gecentreerd over de muur studs onder hen.

Meet 2 de langste afstand van de onderste naar de bovenste snaar op de truss voor elke stud . De bovenste akkoord is onder een hoek naar de onderste snaar , en je zal elke gevel stud gesneden in een hoek die exact overeenkomt met de truss .
3

Breng de hoek van de bovenste snaar om uw zak schuine , of het meten van de hoek met uw framing plein. Met behulp van deze gemeten hoek , snijd de toppen van de gevel muur studs in een hoek die overeenkomt met de bovenste snaar .
4

Plaats de stoeterij in gevel truss , en spijker hem in de truss zodat het gezicht van de tap 2 - door - 4 gelijk ligt met het buitenoppervlak van de bundel . U zult teen nagel de nagel op zijn plaats , omdat deze uiteinden in en volledig ligt tussen de bovenste en onderste akkoorden plaats overlappen ze .
5

installeren 2 - door - 4 studs over de gehele gevel truss , 16 centimeter uit elkaar van het ene naar het andere topgevel framing voltooien .

Nieuwe Kamer Bouw : ? Hoeveel stopcontacten

Of wil je gewoon een kamer toe te voegen aan uw huis , of u bouwt een geheel nieuw huis, moet u overwegen waar de stopcontacten plaatsen. Bij het ontwerpen van een kamer , samen met uw architect om ervoor te zorgen dat de verkooppunten zijn zo dicht mogelijk bij de elektrische uitrusting of apparatuur die je zult gebruiken in de kamer. De National Electrical Code stelt normen die rechtstreeks invl

Meer dan ooit