Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> Bouw van het Huis >> Content

Hoe worden Spanten Vaste Wall Plates

? Geprefabriceerde spanten vereenvoudigen dak framing . Ze zijn meestal gemaakt in fabrieken en op een dak in een stuk. Spanten verlengen van de ene buitenmuur naar de andere, met een horizontale bodem akkoord , twee schuine spant akkoorden om de toonhoogte en de piek van het dak te creëren , verschillende interne braces om kracht toe te voegen . Truss verbindingen zijn vastgezet met staalplaten genoemd geren , maar de spanten worden bevestigd aan de bovenkanten van de wanden . Lager Punten

Er zijn twee soorten van het dragen van punten of plekken waar een truss kruist met de raad van bestuur dop bovenop een buitenmuur . Sommige spanten hebben bodem akkoorden , die op de muurplaten rusten ; andere stijlen hebben bottom akkoorden die door de muur gaat doppen met het spant akkoorden rusten op de dop. Spanten ook rusten op de top platen van binnenwanden op verschillende punten .
Drie - Nail
Systeem

Trusses moet worden opgeheven om het dak , rechtop en loodrecht met een niveau dus ze zijn perfect verticaal . De traditionele bevestiging omvat drie 16d ( 3 - inch ) nagels per tros einde . Twee aangedreven schuin , toenailed via een zijde van de truss akkoord in de muur dop . Een derde nagel is toenailed , hetzij door het uiteinde van de vakwerkligger akkoord of de andere kant van het akkoord . Beide truss uiteinden zijn vastgenageld aan buitenmuur caps .
Metaal Stropdassen

Sommige spanten worden bevestigd aan doppen met metalen connectoren genoemd banden in plaats van framing nagels muur . Stropdassen zijn verzinkt stalen beugels , die plat op de bovenkant van de muur caps en verticaal in de zijkanten van de truss akkoorden worden genageld . Verschillende stijlen zijn beschikbaar . Sommige alleen gaan de kant van het akkoord , terwijl sommige gaan naar de top van het akkoord en overlappen het aan de top . Alle banden zijn genageld op zijn plaats, meestal aan de muur cap eerste , met de truss vervolgens in de beugel en wateraansluiting voor het spijkeren .
Andere banden

spanten bevestigd aan caps met de drie - nagel methode moet verder worden beveiligd met orkaan clips . Dit zijn metalen beugels die cap platen en truss akkoorden overlappen , zijn bevestigd aan die leden met twee spijkers aan elk uiteinde . Alle spanten moet ook worden bevestigd aan de top platen van binnenwanden met truss clips , die L - vormige stalen beugels die worden genageld of geschroefd om de platen en de onderkant akkoorden van de truss zijn .
< br >

From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/home-building/1002122958.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.