Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> Bouw van het Huis >> Content

Wat is de standaard maat voor Studs voor House Building

? Veel bouw-methoden maken gebruik van standaard materiaal maten en installatie methoden om uniforme muren, vloeren en dakhelling dimensies te creëren . Studs zijn dimensionale platen specifiek bedoeld voor gebruik in de bouw van muren. In tegenstelling tot andere boards, studs zijn alle pre - cut naar een exacte lengte , zodat de bouwer om muren snel en efficiënt te framen. Niet alle muren zijn van dezelfde grootte , echter, dus studs zijn er in verschillende maten . De architect die de plannen en de lokale bouwvoorschriften trok zal de definitieve vaststelling op stud maat voor een bepaald huis te maken , maar u kunt rekenen op een aantal algemene richtlijnen . Standaard Muren

In nieuwbouw , de meeste muren zijn voorzien van 8 - voet studs afstand 16 centimeter van elkaar tussen een vloerplaat en een plafondplaat . Als de huiseigenaar wil hogere plafonds , 9-meter en 10 meter studs zijn verkrijgbaar . Een stud is altijd een single board dat de afstand van de onderste muurplaat aan de top wandplaat overspant .
Mechanische of buitenmuren

Om de isolatie -factor te verhogen , of R - waarde , in een buitenwand , de bouwer kan het kozijn met 2-bij - 6 studs . Deze bredere noppen verlenen voor de installatie van dikkere batt isolatie . Deze bredere studs zijn ook beschikbaar in vooraf op lengte en zijn te vinden in de mechanische muren - die sanitair regenpijpen of ventilatieopeningen bevatten
The Real Maten
< . p > de eerste keer dat je een muur frame met 8 - voet studs, kunt u worden verrast om te vinden dat de studs zijn slechts 92 5/8 centimeter lang . Hoewel het nauwkeuriger om studs verzoeken om " bouwen " een 8 - meter hoge muur , als je vraagt ​​voor 8 - voet studs, dit is wat je krijgt. Een 9-meter stud is eigenlijk 104 5/8 centimeter lang en een 10 - voet stud is 116 5/8 centimeter lang . Aanvankelijk kan het verwarrend zijn , maar er is een methode om de waanzin . Wanneer u een 8 - voet stud tussen een bodemplaat die is 1,5 centimeter dik en twee kopplaten van dezelfde dikte te installeren , de hoogte van de ingelijste muur is een totaal van 97 1/8 inch. Na aftrek van 1/2-inch voor plafond gipsplaten en 5/8-inch voor vloeren , de overige muur hoogte is precies 96 centimeter of 8 voet .
Andere Stud overwegingen

Bij het kiezen van noppen voor wandopbouw , selecteert u elke nagel afzonderlijk , indien mogelijk. Groene hout , verlost van de molen met een hoog vochtgehalte , heeft meer kans om kromtrekken of verdraaien als het droogt . Houd het ene uiteinde van een stud op ooghoogte met het andere uiteinde op de grond en het zicht langs de bovenkant en zijkanten van de nagel aan hoeveel de stud bochten bepalen . Lichte bekroning is aanvaardbaar , maar studs met merkbare bochten of wendingen zal niet gelijkmatig passen tussen de bovenste en onderste platen en kan eisen shimming hen zelfs uit voordat je gipsplaten kunt installeren op hen.


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/home-building/1002122874.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.