Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> Bouw van het Huis >> Content

Hoe Formulier Up houvast voor een Garage

De stichting van een gebouw , zoals een garage , is gebouwd op voetteksten . Dit zijn kleine betonplaten begraven in de grond onder de vorst lijn , waarop de plaat van de basis wordt gelegd . De voetteksten bieden ondersteuning voor de stichting , waardoor het te beschermen tegen de grond verschuiven . Voordat de voetteksten worden gegoten , moeten houten vormen worden gebouwd voor them.Things Je
1 1/2-ton graafmachine
meetlint nodig : Houten staken Hammer
Two -by - vier boards
Nails
cirkelzaag
1 - op - 4 borden
Toon meer instructies
1

Graaf een geul voor de voetteksten met een 1 1 /2 - tons graafmachine, gaan onder de vorst lijn . Neem contact op met uw lokale bestemmingsplannen boord om te leren hoe diep de vorst lijn is in uw omgeving. Bij het ​​graven van de geul , maken het minstens 1 voet breder dan de voetteksten , zodat u ruimte om te werken binnen het.

Rijd Pagina 2 houten palen in de grond om de 3 meter aan beide zijden van de geul .

Bouw een 3 de muren van het formulier door het leggen van twee bij vier planken op de grond langs de binnenkant van de houten palen . Spijker ze aan de houten palen . Voeg een tweede rij van twee bij fours bovenop de eerste rij vloerdelen .
4

Snij 1 per 4 platen, om de breedte van de fundering te passen en spijker ze naar bovenkant het formulier om de 4 meter. Dit zorgt voor extra steun aan de vormen , terwijl het beton wordt gegoten en als het geneest .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/home-building/1002122866.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.