Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> Bouw van het Huis >> Content

Is het goed om te beginnen met het bouwen van uw huis na zware regenval

? Een zware regenbui is een uitstekend moment om te zien hoe zwaar water van invloed op uw voorgenomen bebouwing en het omliggende landschap . Een professionele stichting deskundige kan bepalen wat nodig is om potentiële problemen in uw grond te corrigeren voordat zelfs de bouw van de fundering . Zodra uw fundament is gelegd en het huis is gebouwd , zijn er beschikbare maatregelen om uw stichting in goede vorm te houden door droogte en andere weersomstandigheden veroorzaakte problemen . Het bepalen van uw Ground
Hoewel mooi , dit schilderachtige stadje heeft een regenval retainer muur.

Laat uw stichting expert onderzoekt de grond u van plan om op te bouwen en te bepalen of het nodig vuil vervangen omdat het te zanderig. Aan de andere kant , moet u mogelijk uw vuil beluchten om het beter vorming eigenschappen om de fundering te bouwen consistent niveau te geven . Uw grond controleren tijdens zware regenval en tijdens droogte , gaat een lange weg naar het voorkomen van toekomstige funderingsproblemen . Laat altijd uw grond uitdrogen voldoende alvorens te beginnen met de fundering te bouwen, maar niet bouwen tijdens een droogte niet.
Omringende landschap
water afgevoerd naar behoren bergafwaarts vanaf dit huis . < p > De omringende landschap moet ook laat het water uit de buurt van het huis goed af te voeren , in plaats van water dat naar beneden loopt en verzamelt rond uw stichting . Oververzadigde grond zal leiden tot een verschuiving van de stichting na een ononderbroken periode van extreme vochtigheid . Bouw een retainer muur die het water afleidt uit naar de zijkanten van het huis , en naar beneden langs de fundering , als uw gebied heeft aanzienlijke regenval op een regelmatige basis .
Droogte Situaties
< br > droogte leidt tot gebarsten aarde en het verschuiven van stichtingen.

Veel huizen in het zuiden van de Verenigde Staten zware droogte hebben meegemaakt in het afgelopen jaar en met toegevoegde zandgrond , zijn stichting overal problemen voordoen . Een eenvoudige oplossing is het opzetten van een geniet slang systeem rond uw huis stichting. De beste regeling is om een ​​kleine geul 3 centimeter diep , vastgesteld op 6 centimeter of meer van de stichting rand graven . Leg in je inwerken slangsysteem en zet de hele zaak op een timer . Bedek de weken slangen met vuil . Gebruik bladeren of mulch dus als je slangen controleren, kunt u horen waar er een sissend geluid als gevolg van een slang lek zou kunnen zijn. Voer de slang systeem water een keer per dag in de ochtend of avond.
Landscaping Met Installaties
Plant bedden rond een huis hulp houden vuil op zijn plaats .

Landschap het gebied rond je huis met planten en bloemen om het vuil te versterken en houdt het vast . Een goede gazon , jaar toegenomen , houdt ook het vuil op een plaats en minder kans om af te lopen in het riool tijdens een zware regenbui . Het goede nieuws is dat je geniet slang systeem zal ook water uw planten bedden als het houden van uw stichting in goede vorm bij droger weer .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/home-building/1002122857.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.