Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> Bouw van het Huis >> Content

De tijd die nodig is voor het inlijsten van een huis

De tijd die nodig is om een ​​huis te kaderen hangt af van verschillende factoren . Framing tijd kan duren van een paar dagen tot enkele weken . Maar omdat de kosten hebben de neiging om te verhogen en de winst daling voor de bouwer hoe langer een framing baan neemt , aannemers op zoek naar ervaren bemanningen met voldoende mankracht en apparatuur om een ​​framing opdracht te voltooien . Die bemanningen dat frame tijdig meestal eindigen met meer werk dan ze aankunnen . Die dat niet doen , niet doen. Grootte van Huis te koop

het algemeen geldt dat hoe groter het huis , hoe meer tijd het kost om het frame . Grote huizen hebben meer en langere muren. Ze hebben ook grotere daken , met langere spanten , die meer tijd in te stellen en beeld te maken . Echter, een groot huis met een eenvoudige , open ontwerp nemen in minder dan tijd dan een klein huis dat arbeidersbewegingen beperkt .
Architectural Details

Het kost meer tijd om ingewikkelde architectonische details omlijsten dan het duurt om eenvoudiger functies kaderen. Dakkapellen , erkers , nissen en andere gegevens vereisen meer tijd aan het frame dan platte daken en rechte wanden met standaard ramen.
Vermogen vs Manual Gereedschap

een crew werken met boormachines , cirkelzagen en schiethamers kan een huis kaderen in een fractie van de tijd die het zou een grotere crew werken met handgereedschap nemen . Een werknemer met een elektrisch gereedschap kan een stuk hout stabiel te houden in de ene hand , terwijl hij spijkers het of snijdt het met een spijker pistool of elektrische zaag in de andere. In tegenstelling, bij het werken met handgereedschap , een persoon vaak moet een raad
Crew Experience

Een ervaren bemanning zijn plaats te houden terwijl een ander werkte nagels met een hamer . levert gewoonlijk een hogere kwaliteit in minder tijd dan een onervaren bemanning van dezelfde grootte . Ervaren lijstenmakers zijn in staat om te anticiperen tijdens de planningsfase en hen tijdens framing te voorkomen , terwijl hun onervaren collega verspillen tijd overdoen onjuist werken .
Crew Maat

Hoe meer werknemers over een opnamesnelheid bemanning, hoe sneller het werk gedaan te krijgen . Grotere bemanningen zijn in staat om het werk te verdelen om de efficiëntie te maximaliseren. Bijvoorbeeld, zou een grote crew een aantal leden toe te wijzen aan het verplaatsen van hout en materiaal rond de bouwplaats , terwijl andere werknemers zich richten op taken die meer vaardigheid . Op kleinere bemanningen , worden werknemers vaak gedwongen om te multitasken , waardoor de efficiëntie verminderen en het verhogen van de tijd die nodig is om het huis te kaderen .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/home-building/1002122833.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.