Huis Tuin

Huis Tuin

Wat te doen met de stootvoegen op Siding

Alles opruimen , ongeacht of het nu hout , vinyl of een composiet , dient te worden met de randen tegen andere stukken. Het is een algemene misvatting dat het materiaal strak moet worden gestapeld tegen andere stukken. Eigenlijk stootvoegen hebben ruimte nodig om verschillende redenen. Seizoensgebonden Beweging

Alle materialen , variërend van vinyl naar boord cement , hebben seizoensgebonden beweging . Bekend als expansie en contractie , dit is de beweging van een materiaal als de moleculen binnen breiden tijdens de zomermaanden , waardoor zwelling optreedt . Ze krimpen tijdens de koudere maanden. Hiaten moeten worden gelaten tussen stootvoegen of de zwelling kan knik veroorzaken . De exacte gat is afhankelijk van de fabrikant richtlijnen.
Vocht zwelling

Terwijl vinyl en composiet rangeersporen alleen zal zwellen met de temperatuur , hout opstelsporen worden beïnvloed door water . Als hout is doorweekt met water , het natuurlijk zwelt . Gewrichten zijn nodig wanneer het materiaal uiteinden elkaar niet alleen voor seizoengebonden beweging, maar ook in gevallen waarin het hout zwelt door condensatie , vocht of regen . Als je hebt geen ruimte voor het hout zwellen , zal de stukken van gevelbeplating pop uit de muur.
Caulking

meeste gevelbeplating fabrikanten vragen dat je afdichten tussen de verticale voegen van de gevelbeplating . De precieze afstand tussen de gevelbeplating panelen en platen varieert afhankelijk van de fabrikant . Bijvoorbeeld , houten gevelbekleding meestal moet een kwart inch van de ruimte en composieten hebben ongeveer een achtste van een inch. Echter , is een soort van breeuwen nodig is om water te houden van het invoeren van de kloof tussen de gevelbeplating stukken .
Knipperen
Strips

Voor de horizontale stootvoegen , knippert wordt de voorkeur methode voor de meeste gevelbeplating installaties. Terwijl breeuwen kan in bepaalde omstandigheden , knippert de voorkeur omdat het niet meer dan slechts het verschil tussen de twee stukken gevelbeplating vullen . In plaats daarvan , knipperende werken door het forceren van het water uit en weg van het gewricht. Het water wordt gedwongen om de buitenkant van de gevelbeplating waar het hoort , het aftappen van het gezicht van het huis.

Hoe te installeren een bakje Box Tussen Studs

Tijdens de eerste bouwfase van uw huis of voordat u afgewerkte wanden om een ​​ruimte , zoals de kelder of zolder te installeren , kunt u eenvoudig een bakje doos tussen studs installeren. Echter, als de wanden al zijn afgewerkt en de gipsplaten op is, moet u eerst dwars door de gipsplaten voordat je de doos vergaarbak tussen de bouten kunnen installeren. Natuurlijk , het allereerste wat je hoeft

Meer dan ooit