Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> Bouw van het Huis >> Content

Hoe te blokkeren in 2x4 Walls

Bouwvoorschriften vereisen de installatie van het vuur blokkeren - korte stukjes horizontaal hout genageld tussen verticale studs - in frame wanden die hoger zijn dan 8 meter 1 cm , om de verspreiding van vlammen vertragen binnen de muren . Timmerhout materiaal is aanvaardbaar voor code , geplaatst tussen vol studs , meestal op het centrale punt van de muur hoogte . U kunt brand blokkeren om te dienen als spijkeren oppervlakken voor wandbekleding , op plaatsen waar de studs niet voldoende zal zijn verschuiven . Huizen in warme klimaten , en andere structuren kunnen worden gebouwd met 2 - door - 4 - inch wanden . Hetzelfde formaat van materiaal nodig voor blokken . Wat je nodig hebt
Meetlint
Carpenter's potlood en Combinatie vierkant
Een waterpas , 4 - voet
Lumber , dennen, sparren of dennen , 2 - door - 4 - inch
dwarszagen ( optioneel ) op Twitter Vermogen verstekzaag ( optioneel ) op Twitter Hamer
Nails , gemeenschappelijke , 3 -inch lengte of langer
Toon meer instructies
1 < p> Controleer de plaatselijke wetgeving voor brand stop voorschriften aan de plaatsing van het blokkeren bepalen . Beoordelen locaties waar blokken spijkeren of bevestiging oppervlakken kan bieden voor gipsplaat of multiplex. Kopen van 2

Begin bij het ​​eind van de ene muur , en meet met de tape van de bodemplaat aan de bovenplaat naar het midden te vinden . Markeer het middelpunt op het einde stud of hoekpaal met het potlood .

Pas 3 de combinatie plein om de diepte van de stoeterij , en plaats het op het merk , die het hoofd stevig tegen de 2 - inch zijde van de tap , met het blad uitstrekt over het brede gedeelte aan de binnenzijde van de tap . Verleng lijnen rond de stoeterij voor referentiepunten voor het blok .
4

Neem de 4 - voet niveau en zet het op het middelpunt merk . Verleng de tool om de aangrenzende studs , houd het niveau en markeer het middelpunt op elke stud . Mark referentie lijnen rond de stoeterij als in de vorige stap .
5

Indeling lijnen waar je blokken kunt gebruiken als steun voor het bevestigen van gipsplaten of omhullen , zoals bij de hoeken . Vervangen deze locaties voor het midden blokkeren voor die studs .

Verder
6 aan het einde van de muur , het markeren waar je blokken zullen installeren halverwege . Herhaal dit voor elke muur.
7

Gebruik de zaag op 2 - door - 4 - inch stukken gesneden uit het hout te passen tussen studs, meestal een onderlinge afstand van 16 centimeter op centrum. Plaats een blok tussen twee studs in het midden , met behulp van de referentielijnen .
8

teennagel het blok op zijn plaats met de nagels met de hamer , of rijden de nagels vanaf de andere kant van de stoeterij . Neem een ​​ander blok , en ga naar de volgende stud . Stagger de blokkering door het verschuiven van de stukken onder of boven de referentielijn , voor eenvoudiger spijkeren .
9

Shift de locatie van de blokken als nodig is om spijkeren oppervlakken voor gipsplaat of omhullen . Zorg ervoor dat de blokken zijn stevig genageld op zijn plaats .
10

Herhaal de stappen totdat alle vereiste blokken zijn geïnstalleerd voor de muur. Voortduren voor het resterende muren.


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/home-building/1002029800.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.