Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te blokkeren in 2x4 Walls

Bouwvoorschriften vereisen de installatie van het vuur blokkeren - korte stukjes horizontaal hout genageld tussen verticale studs - in frame wanden die hoger zijn dan 8 meter 1 cm , om de verspreiding van vlammen vertragen binnen de muren . Timmerhout materiaal is aanvaardbaar voor code , geplaatst tussen vol studs , meestal op het centrale punt van de muur hoogte . U kunt brand blokkeren om te dienen als spijkeren oppervlakken voor wandbekleding , op plaatsen waar de studs niet voldoende zal zijn verschuiven . Huizen in warme klimaten , en andere structuren kunnen worden gebouwd met 2 - door - 4 - inch wanden . Hetzelfde formaat van materiaal nodig voor blokken . Wat je nodig hebt
Meetlint
Carpenter's potlood en Combinatie vierkant
Een waterpas , 4 - voet
Lumber , dennen, sparren of dennen , 2 - door - 4 - inch
dwarszagen ( optioneel ) op Twitter Vermogen verstekzaag ( optioneel ) op Twitter Hamer
Nails , gemeenschappelijke , 3 -inch lengte of langer
Toon meer instructies
1 < p> Controleer de plaatselijke wetgeving voor brand stop voorschriften aan de plaatsing van het blokkeren bepalen . Beoordelen locaties waar blokken spijkeren of bevestiging oppervlakken kan bieden voor gipsplaat of multiplex. Kopen van 2

Begin bij het ​​eind van de ene muur , en meet met de tape van de bodemplaat aan de bovenplaat naar het midden te vinden . Markeer het middelpunt op het einde stud of hoekpaal met het potlood .

Pas 3 de combinatie plein om de diepte van de stoeterij , en plaats het op het merk , die het hoofd stevig tegen de 2 - inch zijde van de tap , met het blad uitstrekt over het brede gedeelte aan de binnenzijde van de tap . Verleng lijnen rond de stoeterij voor referentiepunten voor het blok .
4

Neem de 4 - voet niveau en zet het op het middelpunt merk . Verleng de tool om de aangrenzende studs , houd het niveau en markeer het middelpunt op elke stud . Mark referentie lijnen rond de stoeterij als in de vorige stap .
5

Indeling lijnen waar je blokken kunt gebruiken als steun voor het bevestigen van gipsplaten of omhullen , zoals bij de hoeken . Vervangen deze locaties voor het midden blokkeren voor die studs .

Verder
6 aan het einde van de muur , het markeren waar je blokken zullen installeren halverwege . Herhaal dit voor elke muur.
7

Gebruik de zaag op 2 - door - 4 - inch stukken gesneden uit het hout te passen tussen studs, meestal een onderlinge afstand van 16 centimeter op centrum. Plaats een blok tussen twee studs in het midden , met behulp van de referentielijnen .
8

teennagel het blok op zijn plaats met de nagels met de hamer , of rijden de nagels vanaf de andere kant van de stoeterij . Neem een ​​ander blok , en ga naar de volgende stud . Stagger de blokkering door het verschuiven van de stukken onder of boven de referentielijn , voor eenvoudiger spijkeren .
9

Shift de locatie van de blokken als nodig is om spijkeren oppervlakken voor gipsplaat of omhullen . Zorg ervoor dat de blokken zijn stevig genageld op zijn plaats .
10

Herhaal de stappen totdat alle vereiste blokken zijn geïnstalleerd voor de muur. Voortduren voor het resterende muren.

Hoe te Overhead Multiplex Planken Bouwen in de Garage

Overhead rekken in de garage biedt niet alleen handige opslagruimte , maar het zal vrij kostbare vloerruimte ook. Garage rekken moet doorgaans naar steviger dan andere rekken om het bereik van de items die kunnen worden opgeslagen op het, van machines tot elektrisch gereedschap en tuingereedschap tegemoet te komen . Multiplex is een ideale , robuuste en economische materiaal om te gebruiken voor h

Meer dan ooit