Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Brace Cathedral Dakspanten

geprefabriceerde spanten worden gebruikt voor houtskeletten op de meeste huizen vandaag. Er zijn vele stijlen elk type dak past. Cathedral of gewelfde daken , die binnen hebben schuine plafonds , gebruik speciale spanten die geen horizontale bodem akkoorden tussen de buitenwanden . Truss bouwers maken gebruik van verschillende soorten interne versteviging voor deze spanten. Fabrikanten zullen spanten ingenieur eventuele specifieke dakbreedte of helling , interne beugels moeten het dak ondersteunen , maar spanten moeten ook enkele zijdelingse versteviging trossen verbinden van een uiteinde van een dak naar de andere . Wat je
2 - door - 8-inch of 2 -by - 10 - inch nok boards
Framing nagels
Hammer
Lange schroeven
Schroef pistool
2 -by nodig - 4 - inch platen
cirkelzaag
Staal " flitch " platen ( optioneel ) op Twitter Boormachine
Bouten en moeren
Wrench
Toon meer instructies
1

Brace echte kathedraal spanten met een centrum nokbord sterk genoeg om steunhelft het gewicht van het dak . Hebben de truss fabrikant dit berekenen en maak een gleuf aan de bovenkant van de truss zich hierop in . Bouw rand platen typisch met 2 - door - 8 of 2 - door - 10 - inch boards , verdubbeld of verdrievoudigd als nodig is om de zijwaartse sterkte . Bevestig deze samen met het ontwerpen van spijkers of schroeven lang genoeg om te gaan door de buitenkant bord in een ander , met een hamer of schroevendraaier . Kopen van 2

toevoegen schrap voor de ruiter met verticale palen op het einde muren, verdubbeld of verdrievoudigd om de grootte van de nok passen . Installeer een bericht tussen de piek van het einde truss en de bovenzijde van de eindwand plaat , een tussen de muur en de kap vloer of fundering . Beveilig deze bretels met het ontwerpen van spijkers of schroeven lang genoeg om een ​​bord te dringen in de andere.
3

Place 2 - door - 4 - inch studs aan elk uiteinde muur aan elke kant van het centrum na . Stel deze op standaard 16 - inch stud spacing , maar snijd ze met een cirkelzaag aan de specifieke hoogte tussen de muur dop en de kathedraal truss Rafter passen . Bevestig deze met framing nagels , diagonaal toenailed in de truss akkoorden en de muur caps . Bind de spanten samen van begin tot eind door te zorgen dat ze de ruiter .
4

Gebruik " collar" banden als alternatief voor een dikke centrum nokbord op kathedraal spanten . Maak horizontaalverbindingen te passen tussen de schuine balken , maar plaats ze dichter naar de top dan gewone bodem truss akkoorden. Stel deze ongeveer een derde van de afstand tussen de top en de muur. Bevestig ze met lange schroeven of met bouten in de gaten geboord met een boormachine door de kragen en de spanten .
5

Zorg speciaal staal " flitch plate " kathedraal spanten als een ander alternatief. Hebben 1/8-inch stalen platen aan elkaar gelast onder dezelfde hoek als de houten gebinte spanten . Boor bijpassende gaten in twee spanten en de flitch plaat met een boormachine en bout twee spanten samen rond de stalen plaat .
6

Sluit schaar spanten , die zowel boven-en onderkant akkoorden hebben , met gordingen , bretels genageld tussen spanten aan de binnenranden van het vakwerk akkoorden . Nagel gordingen met framing nagels , uit de top van een truss aan de onderkant van de volgende . Schik de schaar spanten dus een top akkoord frames het dak voor exterieur dakbedekking en de onderkant akkoord piste op een iets andere hoek , met verticale beugels in het midden en aan elke kant en horizontaalverbindingen tussen de verticale steunen .
< br >

Kenmerken van SDR 11 polyethyleen buis

Bij het bouwen moet je de meest geschikte leidingsysteem u kunt gebruiken. Metalen buizen zijn gevoeliger voor warmte verandering en verschillende chemicaliën . Hoge dichtheid polyethyleen leidingen kan goedkoper zijn en dragen drinkwater , afvalwater , slurry , chemicaliën, hazardeous afval en samengeperste gassen . Het wordt steeds een veel gebruikte methode van piping. Standard Dimension Ratio

Meer dan ooit